Home / Ειδήσεις / Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεφτιλίζει δημόσια την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είσαι ο πιο κακός άνθρωπος! Εσύ κοπέλα μου…»

Πασίγνωστος τραγουδιστής ξεφτιλίζει δημόσια την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είσαι ο πιο κακός άνθρωπος! Εσύ κοπέλα μου…»

Χαμός και πανζουρλισμός στα social media με το Survivor!

Τα ευτράπελα στο παιχνίδι αντοχής του Σκαι συνεχίζονται κι από τότε ειδικά που η Ευρυδίκα Βαλαβάνη έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της (ναι που ψήφισε τον Ντάνο, εννοούμε) έχουμε αρχίσει να παρατηρούμαι διάφορα πράγματα που πριν αγνοούσαμε και τώρα καταλαβαίνουμε όλοι σιγά σιγά ποιος είναι η «νυφίτσα» εκεί μέσα! (Α, ρε Τσανγκ σου πήρανε τον τίτλο ρε!) Διαβάστε παρακάτω…

Οργή έχει προκαλέσει, λοιπόν, η αθλητικογράφος στο κανάλι του Φαλήρου κι εκτός από τους απλούς κοινούς ανθρώπους που την έκραζαν ως τώρα στα social media, «επίθεση» δέχεται πλέον κι από διάσημους, είτε παρουσιαστές είτε τραγουδιστές είτε δεν ξέρω κι εγώ τι…

Μάλιστα, μετά το χθεσινό επεισόδιο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής την ξεφτίλισε δημόσια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ρε Βαλαβανη δεν εχω στειλει ποτε sms για παιχνιδια αλλα εάν βγεις προτεινόμενη πραγματικα δεν με νοιαζει το κόστος θα στειλω 1000 sms εισαι πιο κακια και απο την Μερκελ εσυ κοπέλα μου δεν εχεις αντίπαλο η Σόφη μπροστα σου ειναι Αγία τι να πω αλλο τα σχόλια δικά σας»

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο που θέλησε να μοιραστεί με τους πάντες την δυσαρέσκεια του προς το πρόσωπο της Βαλαβάνη!

About Andreas Chondros