Home / Ειδήσεις / Παρέμβαση Χατζηδάκη για τη βάναυση κακοποίηση σκύλου από υπάλληλο ΔΕΗ – Τι ζήτησε ο υπουργός

Παρέμβαση Χατζηδάκη για τη βάναυση κακοποίηση σκύλου από υπάλληλο ΔΕΗ – Τι ζήτησε ο υπουργός

Της Σταματίνας Σταματάκου

Η βάναυση κακοποίηση του σκύλου που 55χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ τον κρέμασε ζωντανό και του έκοψε τους όρχεις προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και κύμα οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με δημόσια παρέμβασή του ενημέρωσε ότι ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει και επεσήμανε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης έγραψε: «Με φρίκη πληροφορήθηκα τον άγριο βασανισμό σκύλου που φέρεται να έχει κάνει υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά. Ζήτησα από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία». 

Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη φορά που υπουργός παρεμβαίνει μετά από μία φρικτή κακοποίηση και ζητά ειδικό χειρισμό από τη Διοίκηση εταιρείας, που ανήκει κατά το ήμισυ στο ελληνικό δημόσιο, για τον δράση. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή

About skaigr