Home / Αθλητισμός / ΠΑΟΚ: πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τον Πανθρακικό!

ΠΑΟΚ: πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τον Πανθρακικό!

Οι δύο συνεχόμενες ήττες με Αστέρα Τρίπολης και Κράσνονταρ έφεραν πίεση, αλλά και αμφισβήτηση στον ΠΑΟΚ, για το αν αυτό το οικοδόμημα που έχει στηθεί  το καλοκαίρι μπορεί ν’ αντέξει στους κλυδωνισμούς. Ο Ιγκορ Τούντορ δεν είναι πλέον στο απυρόβλητο. Αμφισβητείτε καθημερινά για το αν μπορεί να δημιουργήσει την ομάδα που θέλουν κόσμος και μεγαλομέτοχος. Ο 37χρονος τεχνικός έχει κάνει λάθη τόσο στην διαχείριση του υλικού που έχει στα χέρια του, όσο και στο στήσιμο της ομάδας του. Ο Κροάτης τεχνικός, είναι ο πρώτος που δεν θέλει να διαχειριστή ένα τρίτο αρνητικό αποτέλεσμα την Κυριακή (8/10).

Θέλει η ομάδα του να πάρει την νίκη απέναντι στον Πανθρακικό για να μπορέσει και ο ίδιος να ηρεμήσει και να δουλέψει χωρίς πίεση στην διακοπή του πρωταθλήματος. Αν ο Δικέφαλος παρουσιαστεί κατώτερος τον περιστάσεων τότε η αμφισβήτηση θα μεγαλώσει προς το πρόσωπό του, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν βοηθήσει της ομάδα τους. Γι’ αυτό τον λόγο και στον ΠΑΟΚ θέλουν την νίκη σε συνδυασμό  με καλή εμφάνιση για να μετριάσουν τις εντυπώσεις και να επαναφέρουν τα χαμόγελα μέσα στην ομάδα.

Ο Τούντορ προσανατολίζεται να κάνει και πάλι αλλαγές στην 11αδα, αλλά και στο σύστημα που θα εφαρμόσει στον αγωνιστικό χώρο. Στην άμυνα θα δούμε και πάλι την γνωστή τριάδα στην άμυνα με τους Κόστα, Μαλεζά και Τζαβέλλα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Χαρίση, Γκολάσα , Τζιόλη Πέλκας, Ροντρίγκες, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τον Τσίμιροτ μετά τον τραυματισμό που είχε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Τέλος στην επίθεση μαζί με τον Μακ θα επιστρέψει ο Αθανασιάδης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

About gus_maverick