Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Πάει φουλ για βασικός στο All-Star Game o Αντετοκούνμπο!

Πάει φουλ για βασικός στο All-Star Game o Αντετοκούνμπο!

Δεύτερος στους φόργουορντ, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν

Η πρώτη καταμέτρηση από την ψηφοφορία των φιλάθλων φέρνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη δεύτερη θέση των φόργουορντ, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς – Όλα δείχνουν ότι πάει για «πενταδάτος» στην ομάδα της Ανατολής μαζί με τον «King», τον Κάιρι Ίρβινγκ, τον Κέβιν Λαβ και τον Ντουέιν Γουέιντ

Αν αυτό που εικάζεται, γίνει πραγματικότητα, τότε θα λέμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει το λεγόμενο «American Dream» για τα καλά!

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε την πρώτη καταμέτρηση για τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο All-Star Game της Νέας Ορλεάνης, και ο Giannis βρίσκεται στη δεύτερη θέση των frontcourt players της Ανατολικής Περιφέρειας, πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Ο «Greek Freak» φέρεται πως έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 500.663 ψήφους, ενώ ο «Βασιλιάς» έχει 595.288.

Τρίτος και σε μεγάλη απόσταση είναι ο Κέβιν Λαβ (250.347), τέταρτος ο Τζόελ Έμπιντ (221.984) και πέμπτος ο Καρμέλο Άντονι (189.817).

Όλα πλέον συνηγορούν στο συμπέρασμα πως ο Αντετοκούνμπο θα είναι βασικός με την ομάδα της Ανατολής στο All-Star Game, μαζί με τους Τζέιμς, Λαβ, Ίρβινγκ και Γουέιντ, ενώ στη Δυτική Περιφέρεια το πάνω χέρι έχουν οι Ντουράντ, Πατσούλια, Λέοναρντ, Κάρι και Χάρντεν.

Αν αυτό το σενάριο βγει αληθινό, τότε οι Μπακς θα έχουν εκπρόσωπο στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ μετά από 13 χρόνια!

Πηγή:www.gazzetta.gr

About Kostas Athanasoulis