Πρώτος καλεσμένος στην μεγάλη επιστροφή της εκπομπής Mega Star ήταν ο Stan.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία το 2020, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε ότι μπορεί να βγει και κάτι θετικό. «Εάν σκεφτόμαστε κάτι θετικά, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολες καταστάσεις» σημείωσε.

«Εύχομαι να τελειώσει αυτό το πράγμα. Μου έλειψε να εμφανίζομαι λάιβ και να τραγουδάω» πρόσθεσε.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ήταν βέβαιος ότι το τραγούδι «Μισή καρδιά» που έγραψε για τις «Μέλισσες» θα αγαπηθεί από τον κόσμο.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην έφεση που είχε από μικρή ηλικία στη μουσική.

«Από μικρός έγραφα στίχους, τραγουδούσα, ασχολούμουν με τα καλλιτεχνικά. Δεν περίμενα να τα καταφέρω. Ήμουν ένα παιδί που δεν πίστευα στον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αν κάνεις κάτι που σου αρέσει, υπάρχουν άνθρωποι που θα το βρουν αξιόλογο» επισήμανε, κάνοντας λόγο ότι οι γονείς του εμπιστεύτηκαν το όνειρό του.

Τέλος, δήλωσε ότι έχει κάνει διάφορες δουλειές, όπως στην ταβέρνα της οικογένειάς του, ενώ έχει απασχοληθεί και ως ηλεκτρολόγος στην οικοδομή, βοηθώντας τον μπαμπά του.

O Stan πιάνει τα σπρέι για το Mega Star Challenge

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Stan μίλησε στο MEGA STAR για το νέο του τραγούδι, «Να ξαναρθείς». «Γυρίσαμε το video clip μας στην Πάρο. Είναι υπέροχο το βίντεο, χάρηκα που πέρασα λίγο χρόνο εκεί. Έκανα graffiti πιτσιρικάς, έχω 15 χρόνια να ασχοληθώ», είπε πριν πιάσει τα σπρέι για το Mega Star Challenge.

«Είχα φύγει από την Πάρο μέσα στο καλοκαίρι που δούλευα με τους γονείς μου σαν τρελός, είχα πάει στην Αθήνα. Ήμουν 17 τότε. Να κάνετε όνειρα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα βγουν αληθινά», είπε για το ξεκίνημά του.

«Είναι καλή η σχέση μου με τα social media. Μου αρέσουν πολύ. Έχει τύχει να μου στείλουν και… περίεργο υλικό, και άνδρες και γυναίκες. Το διαχειρίζομαι με χιούμορ», ανέφερε ο Stan.

Δείτε τα τραγούδια που κάνουν επιτυχία στη δημοφιλή εφαρμογή, TikTok, στη στήλη TikTok Chart.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή. «Με τους δικούς μου ανθρώπους είμαι πάντα ανοιχτό βιβλίο. Θέλω ο κόσμος να με ξέρει για τα τραγούδια μου και όχι για την προσωπική μου ζωή. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει να γνωρίζει και αυτά, αλλά είναι επιλογή μου να αρνηθώ, και να μην θέλω να αποκαλύψω κάτι. Δεν είναι ότι θέλω να κρύψω κάτι. Είμαι ευτυχισμένος, και νιώθω τυχερός για αυτό», είπε.

«Εφόσον η σύντροφός μου δεν είναι δημόσιο πρόσωπο δε χρειάζεται να μπλέκει σε όλο αυτό τα πράγμα. τη θαυμάζω, τη λατρεύω είναι μοναδική. Θέλω να διαχωρίζω το ποιος είναι ο Stan στο σπίτι, και εκτός αυτού. Γενικά είμαι πολύ ντροπαλός», πρόσθεσε ο Stan.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο