Home / Ειδήσεις / Ο Φατιόν έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα

Ο Φατιόν έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα

Πρεμιέρα με νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με 1-0 της Λάρισας χάρη σε γκολ του πρώην «βυσσινί» Άντονι Φατιόν στις καθυστερήσεις. Από δύο δοκάρια είχαν οι δύο ομάδες μέχρι να σκοράρει και να πάρει τελικά τη νίκη ο Απόλλωνας.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για την ΑΕΛ όταν ο Τρούγιτς έδωσε για τον Μιλοσάβλιεβιτς και το σουτ που επιχείρησε αυτός χτύπησε στο δοκάρι. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε στα δοκάρια όταν στο 36′ το μακρινό σουτ του Μπεντινέλι σταμάτησε στο σίδερο.

Η ΑΕΛ ήταν πιο απειλητική στο δεύτερο ημίχρονο και είχε και δεύτερο δοκάρι με πλασέ του Ντουρμισάι στο 75′ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλωνας απάντησε και πάλι στα δοκάρια, με σουτ του Μπεντινέλι που «έγλυψε» το δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Στο 88΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μαϊδανού έπειτα από σουτ του Φατιόν με τον ίδιο να εκτελεί εύστοχα και να σκοράρει κατά της πρώην ομάδας του για το 1-0 και την πρώτη νίκη του Απόλλωνα στην επιστροφή του στη Super League.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Κότσαρης, Χουχούμης(70′ Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Ραΐλι Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Φερνάντεζ(79′ Ιωαννίδης), Ντάουντα(77′ Μουνιέ).

Λάρισα (Μιχάλης Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ(82′ Μαϊδανός), Σπαρβ, Σεσέροβιτς(64′ Αλί Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς(52′ Πλατέλλας), Τόρζε(82′ Τόρζε), Τρούγιτς(64′ Πινάκας), Ντουρμισάι.

 

Πηγή

About ingr