Home / Gossip / Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε ελληνική βραχονησίδα έναντι 4,2 εκατ. ευρώ

Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε ελληνική βραχονησίδα έναντι 4,2 εκατ. ευρώ

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για την Ελλάδα, ενώ ορισμένοι εξ αυτών ήδη έχουν επενδύσει σε real estate στη χώρα μας, αγοράζοντας σπίτια, εξοχικά ή ακόμη και… εκτάσεις γης!

Έτσι μετά την εξαγορά του Σκορπιού από τον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ, αλλά και τα σπίτια που έχουν αγοράσει σε διάφορα νησιά –μεταξύ άλλων ο Τομ Χανκς στην Αντίπαρο, ο Εμίλ Κουστουρίτσα στη Σίφνο, ο Ρόουαν Άτκινσον στην Άνδρο- όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ αγόρασε τη νήσο Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα.

τζονι ντεπ
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων «Proto Organization Ltd» στο Λονδίνο, η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων.

Αποκάλυψε δε, ότι περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ για να δει το νησί Stroggino (που προφανώς εννοεί το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα), το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα.

Το «τίμημα» της εξαγοράς

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Η «Proto Organization Ltd» είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ, για μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia Sogia»(που προφανώς εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος).

Η «Proto Organization Ltd» είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλυγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

About maryav