Home / Gossip / Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του!!

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του!!

Φαίνεται πως ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του τελευταία, επιδεικνύοντας μηδεμινή ανοχή απέναντι σε όσους νιώθει ότι τον προσβάλλουν ή μιλούν υποτιμητικά για εκείνον. Μετά από την πρόσφατη λογομαχία του με μία δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη για την καινούργια του ταινία “The Intern”, κατά την οποία αποχώρησε όταν θεώρησε όταν τα σχόλια της γυναίκας τον προσέβαλλαν, ο Ντε Νίρο “χτύπησε” ξανά εξαπολύοντας δημόσια επίθεση απέναντι σε έναν μεγιστάνα της τεχνολογίας επειδή μίλησε με τρόπο “συγκαταβατικό” για τους ηθοποιούς. Το συμβάν έλαβε χώρα στην τελετή απονομής των βραβείων του περιοδικού WSJ. Όταν ο 72χρονος σταρ ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει ένα βραβείο στην Αντζελίνα Τζολί, αφιέρωσε το πρώτο λεπτό της ομιλίας του για να κατακρίνει ένα από τα άτομα που είχαν βραβευθεί νωρίτερα, τον μεγιστάνα της τεχνολογίας Στιούαρτ Μπάτερφιλντ.

Ο δημιουργός της δημοφιλούς εφαρμογής Slack, αποδεχόμενος το βραβείο του, είχε πει ότι το «κοινό των σούπερ μόντελ και των σταρ του σινεμά» τον κάνει να αισθάνεται «έτη φωτός μακριά» από το Σαν Φρανσίσκο (μία λιγότερο γκλάμορους πόλη των ΗΠΑ). Ο Μπάτερφιλντ αστειεύτηκε λέγοντας ότι ήταν ο μόνος από τους τιμηθέντες που έλαβε το «βραβείο του σπασίκλα» ενώ, απευθυνόμενος στον Ρόμπερτ ντε Νίρο, του είπε ότι παρακολούθησε στο αεροπλάνο την ταινία ο Νονός ΙΙ και ότι «απόλαυσε ιδιαίτερα τη σκηνή που ο χαρακτήρας του σκότωσε τον Ντον Φανούτσι».

Ωστόσο, φαίνεται πως η απόπειρα του Μπάτερφιλντ να αστειευτεί με τον βετεράνο ηθοποιό ήταν μάλλον αποτυχημένη, αφού προκάλεσε την οργή του ντε Νίρο. Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παρουσιάσει το βραβείο της Αντζελίνα Τζολί, ο 72χρονος σταρ είπε με εμφανώς εκνευρισμένο ύφος: «Όποιος κι αν ήταν ο τελευταίος ομιλητής, νομίζω ότι μίλησε με τρόπο υποτιμητικό για εμάς τους ηθοποιούς… τους “σελέμπριτις”… Θέλω απλώς να το πω επίσημα. Και χεσ…κα ποιος είσαι».

πηγή: www.freegossip.gr

About gus_maverick