Home / Lifestyle / Ο Ρονάλντο πούλησε τα δικαιώματα της εικόνας του στον μεγαλομέτοχο της Βαλένθια

Ο Ρονάλντο πούλησε τα δικαιώματα της εικόνας του στον μεγαλομέτοχο της Βαλένθια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε, ότι πούλησε τα δικαιώματα της εμπορικής εκμετάλλευσης του στον μεγιστάνα, Πέτερ Λιμ, από τη Σιγκαπούρη, που είναι κορυφαίος μέτοχος της Βαλένθια. Μ’ ένα μήνυμα που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ότι η συναλλαγή αυτή αποτελεί «μια στρατηγική κίνηση» για μεγαλύτερη κινητικότητα, ιδιαίτερα στην ασιατική αγορά.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την ανακοίνωση της τελευταίας μου συμφωνίας με την εταιρεία «Mint Media», ιδιοκτησία του φίλου μου Πέτερ Λιμ, έναν επιχειρηματία από την Σιγκαπούρη, που θέλησε να αποκτήσει τα δικαιώματα της εικόνας μου», είπε ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ηλικία 30 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι με αυτή την συμφωνία «η εικόνα του θα περάσει ένα επίπεδο πιο ψηλά, ιδιαίτερα στην Ασία.» Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκπροσωπείται από τον Ζέρζε Μέντες, που με την σειρά του είναι προσωπικός φίλος και ενεργεί ως σύμβουλος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία από τη Σιγκαπούρη.

Να σημειώσουμε πως τα δικαιώματα της εικόνας του, ήταν το «κλειδί» της τελευταίας ανανέωσης με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2013, όταν συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία του εώς το 2018 και ο Πορτογάλος άσος διατήρησε τον έλεγχο του 50% αυτών των δικαιωμάτων.

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1500008561#ref=latestarticles

About basilis progressive