Home / Ειδήσεις / Ο Ναδάλ συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Roland Garros

Ο Ναδάλ συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Roland Garros

Ο Ράφα Ναδάλ παίζει σήμερα τον 100ό αγώνα του στο Roland Garros, με την πεποίθηση ότι είναι έτοιμος να προσθέσει την 98η νίκη του και να φτάσει στους ημιτελικούς, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για να κερδίσει το 13ο τρόπαιο στο Roland Garros.

Το πρώτο ήρθε το 2005, όντας 19 ετών, στην ίδια ηλικία με τον ιταλό πρωταθλητή Γιανίκ Σίνερ, πρωτάρη στον 4ο γύρο του τουρνουά, που θα αντιμετωπίσει σήμερα στον προημιτελικό.

Πρόκειται για μια σύγκρουση μεταξύ ενός 34χρονου από τις Βαλεαρίδες Νήσους, ο οποίος φιλοδοξεί να φτάσει τους 20 τίτλους Grand Slam του Ρότζερ Φέντερερ, και ενός Ιταλού από το Μπολτζάνο, που φιλοδοξεί, όχι στο πολύ μακρινό μέλλον, να πανηγυρίζει τρόπαια.

Η νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ λέει πολλά για την πρόοδό του, ανεξάρτητα από την κατάσταση υγείας του Γερμανού.

«Έχει απίστευτες δυνατότητες, κινεί το χέρι του πολύ γρήγορα και παίρνει εξαιρετικούς πόντους . Κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερος» επισημαίνει ο Ράφα Ναδάλ.

«Βελτιώνομαι κάθε μέρα. Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για μένα, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν παράπονα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος, επειδή έρχεται το πιο δύσκολο κομμάτι» είπε ο διάσημος Ισπανός.

Πηγή

About ingr