Home / Gossip / Ο Μπρους Τζένερ αυτοσυστήνεται ως Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Ο Μπρους Τζένερ αυτοσυστήνεται ως Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Την πρώτη του εμφάνιση ως γυναίκα έκανε ο Ολυμπιονίκης του δεκάθλου το 1976 και πατριός της τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, Μπρους Τζένερ, και μάλιστα στο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Ο Τζένερ αποκάλυψε το όνομα του ως γυναίκα: «Να με φωνάζετε Κέιτλιν» λέει, τίτλος που κοσμεί και το εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που μετά από έναν τέτοιο αγώνα, θα μπορέσω να ζήσω με τον πραγματικό εαυτό μου. Κέιτλιν καλωσόρισες στον κόσμο. Ανυπομονώ να την/με γνωρίσω» έγραψε η Κέιτλιν στον νέο λογαριασμό της στο Twitter.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Κέιτλιν λέει: «Εάν βρισκόμουν στο νεκροκρέβατό μου και είχα αυτό το μυστικό και δεν είχα κάνει τίποτε γι’ αυτό, θα ήμουν εκεί και θα σκεφτόμουν: “Μόλις κατέστρεψες όλη τη ζωή σου”».

Τον Απρίλιο, ο Τζένερ είχε επιβεβαιώσει τις φήμες για αλλαγή φύλου, λέγοντας ότι κατά βάθος είναι γυναίκα.

2

Μιλώντας τότε στο δίκτυο ABC, είχε πει ότι ήταν μπερδεμένος για τη σεξουαλική του ταυτότητα από μικρή ηλικία. «Είμαι εδώ, στριμωγμένος, (και σιχαίνομαι αυτή τη λέξη) ένα κορίτσι στριμωγμένο στο σώμα ενός αγοριού» είχε δηλώσει τότε.

Ο Μπρους Τζένερ είχε γίνει εθνικός ήρωας στις ΗΠΑ όταν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, σπάζοντας και το παγκόσμιο ρεκόρ στο δέκαθλο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ, το 1976.

Αργότερα έγινε το «πρόσωπο» των δημητριακών Wheaties που ήταν πολύ δημοφιλή στους Αμερικανούς και κυκλοφορούσαν στο εμπόριο με το διαφημιστικό σλόγκαν «το πρωινό των πρωταθλητών», ενώ έκανε και μια απόπειρα να παίξει στον κινηματογράφο.

Βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας μέσω του γάμου του με την Κρις Καρντάσιαν, μητέρας της Κιμ Καρντάσιαν. Οι Καρντάσιαν έγιναν διάσημοι μέσω του ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούν.

Τελικά, πήρε διαζύγιο από την Κρις, έχοντας προλάβει να αποκτήσει δύο κόρες, ενώ έχει άλλα τέσσερα παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους τους.

Πηγή:http://news.in.gr/features/article/?aid=1500001563#ref=latestarticles

About Panos Dreamer