Home / Αθλητισμός / Ο Μπερμπάτοφ στην Μικτή Ζώνη του Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Ο Μπερμπάτοφ στην Μικτή Ζώνη του Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Η διαδρομή από τη χαρά, στην απογοήτευση είναι μικρή. Ακόμα κι αν είσαι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι, αλλά είναι αρκετά έμπειρος για να γνωρίζει ότι όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο Μπερμπάτοφ μίλησε στην κάμερα του Novasports αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ηρακλή για όλα όσα συνέβησαν στο Καυτανζόγλειο, αλλά και την δύσκολη συνέχεια.

Για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες. Για εμάς ήταν μία ατυχία καθώς προηγηθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη. Το γκολ της ισοφάρισης, θεωρώ πως ήταν φάουλ στον τερματοφύλακά μας. Σκεφτόμαστε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Είπα στους συμπαίκτες μου ότι αυτά συμβαίνουν. Αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά μερικές φορές ο ένας βαθμός είναι καλύτερος απ’ το να μην πάρεις τίποτα. Η ομάδα είναι μια νέα ομάδα και αυτά συμβαίνουν, όμως παλεύουμε σαν ομάδα, ήμασταν άτυχοι αλλά τώρα τελείωσε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

 Για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε σήμερα:

«Μου αρέσει να παίζω όπως σήμερα. μερικές φορές βγαίνω έξω από την περιοχή, όταν μεγαλώνεις μπορείς να βγαίνεις και λίγο πιο έξω για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το παιχνίδι. Μου αρέσει να παίζω έτσι και να πασάρω στους πιο γρήγορους συμπαίκτες μου».

Για το αποτέλεσμα και αν συμβαίνει κάτι στην ομάδα:

«Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι, είναι πολλά τα παιχνίδια, έχουμε πολλούς νέους παίκτες και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Παίζουμε ως ομάδα, πλέον κοιτάμε το μέλλον. Δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε πολύ».

Πηγή: www.paokfc.gr

About gus_maverick