Home / Ειδήσεις / «Ο κ. Τσίπρας αναζητά συνενόχους, αλλά δεν θα τους βρει»

«Ο κ. Τσίπρας αναζητά συνενόχους, αλλά δεν θα τους βρει»

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, από την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματός του στην Πρέβεζα, κατηγορώντας τον ότι «οδηγεί την χώρα στα βράχια και ότι κινδυνεύει να γίνει ο μοιραίος άνθρωπος», ενώ υποστήριξε ότι η μόνη του επιλογή είναι «να αλλάξει πολιτική και να προσχωρήσει στην εθνική συνεννόηση».

Ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε από τη προχθεσινή συζήτηση στην Βουλή λέγοντας ότι «o κ. Τσίπρας μας κάλεσε χωρίς να έχει να πει τίποτα συγκεκριμένο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον παρελθόν. Ο χρόνος τελειώνει, όπως τελειώνουν και τα χρήματα. Το ατύχημα για την χώρα έρχεται όλο και πιο κοντά. Όλα αυτά, γίνονται με ευθύνη των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου».

Συνεχίζοντας την επίθεση είπε: «αιφνιδιάστηκε από τον κ. Γιούνκερ, δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτε τόσους μήνες; Το e-mail Τσίπρα είναι ασύγκριτα πιο επώδυνο από το e-mail Χαρδούβελη. Κατέρρευσε το ψέμα ότι εκείνοι δήθεν έκαναν υπερήφανη διαπραγμάτευση. Κατέρρευσε και το ψέμα ότι εμείς δήθεν υποχωρούσαμε πάντα. Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας αναζητά συνενόχους για την καταστροφική του πολιτική σε όλα τα κόμματα αλλά δεν τους βρήκε. Είπε χαρακτηριστικά: “Με την πολιτική που ασκείς και τα ψέματα που λες, συνενόχους μην ψάχνεις κ. Τσίπρα».

πηγή απε μπε

About m bonsu