Home / Αθλητισμός / Άλλα Αθλήματα / Οριστικά τελευταίος στην pole position ο Βαλεντίνο Ρόσι

Οριστικά τελευταίος στην pole position ο Βαλεντίνο Ρόσι

Εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες του Βαλεντίνο Ρόσι για ανατροπή της απόφασης που τον υποχρεώνει να ξεκινήσει από την τελευταία θέση στην πίστα της Βαλένθια που θα κρίνει τον τίτλο στο Moto GP.

Στα 36 χρόνια του ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει μεν την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο στο Moto GP, όμως αυτή είναι κάπως… πετσοκομμένη.

Μετά το περιστατικό που είχε με τον Μαρκες στον προηγούμενο αγώνα, ο Ιταλός τιμωρήθηκε και θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση στην πίστα της Βαλένθια. Η ένσταση που κατατέθηκε στο CAS δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον «Γιατρό» που βλέπει πλέον τις ελπίδες του να λιγοστεύουν.

Πλέον, δεν θα λάβει μέρος στα δοκιμαστικά και γνωρίζει πως για να στεφθεί αυτός παγκόσμιος πρωταθλητής θα πρέπει να τερματίσει δεύτερος στην περίπτωση που Χόρχε Λορένθο, ο οποίος αυτήν τη στιγμή έχει 7 πόντους λιγότερους από τον Ιταλό, κερδίσει τον αγώνα.
Εάν, παρά τις αντιξοότητες, ο Ρόσι τα καταφέρει, θα γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία παγκόσμιος πρωταθλητής από το 1949 και τον Λες Γκράχαμ.

πηγη sport fm

About m bonsu