Home / Ειδήσεις / Ομολόγησε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου: «Ναι εγώ τη σκότωσα»

Ομολόγησε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου: «Ναι εγώ τη σκότωσα»

Δύσκολη η ανάκριση, καθώς μιλούσε ασυνάρτητα

«Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς – Δεν ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο φόνο

«Ναι εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα» είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που από το μεσημέρι της Παρασκευής ανακρίνονταν ως ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου, σύμφωνα με το LamiaStar.

Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα.

Ωστόσο η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Σύμφωνα με το Lamiareport, ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες και όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Τελικά γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα τους είπε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα».

Στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα.

Η άτυχη Θώμη Κουμπούρα

Τη σκότωσε με 15 μαχαιριές 

Με πάνω από 15 μαχαιριές σκότωσε την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα ο δολοφόνος της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr ο ιατροδιακστής έκανε λόγο για έγκλημα που υποδηλώνει μίσος και πάθος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα φαίνεται ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της. Επίσης σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα (πάνω από 15) από μαχαίρι, εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis