Home / Αστεία / Οι 12 χειρότερες selfie φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ

Οι 12 χειρότερες selfie φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ

Κατά καιρούς όλοι μας βγάζουμε selfie φωτογραφίες και μάλιστα αν το καλοσκεφτείς δεν είναι νέα μόδα. Ποιες είναι όμως οι χειρότερες selfie που έχουμε δει;

Το πρόβλημα δεν είναι ότι βγάζεις φωτογραφίες τον εαυτό σου, αλλά το τι βγάζεις και πως το βγάζεις.

Ο σκοπός της φωτογραφίας είναι να απαθανατίσεις μια στιγμή, είτε είναι σημαντική, είτε αστεία, είτε απλά επειδή νιώθεις πολύ super ρε παιδί μου.

Αλλά μάλλον κάποιοι όταν δεν έχουν τι να κάνουν, κάνουν τις γκριμάτσες τους όπου και αν βρίσκονται, ή ακόμη καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια, για να βγάλουν μια photo που τελικά μάλλον θα έπρεπε να είχε διαγραφεί.

Ποιες είναι όμως οι χειρότερες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο;

1. Εμ δεν δουλεύεις, εμ μου θες και φωτογραφία με μπανάνα στο στόμα; Ποιος ο λόγος ακριβώς; Μάλλον μας εξηγεί την διατροφή του γραφείου το κορίτσι.

fotografia grafio

2. Δεν είχε τι να κάνει ο φίλος μας, βαριόταν μέσα στο σπίτι και είπε να φορέσει το καλό του χαμόγελο και να ποζάρει.

asties gkrimatses

3. Είναι καλοκαίρι και θες να βγάλεις μία φωτογραφία το πρόσωπο σου και η πρώτη σου ιδέα είναι να ξεβιδωθείς; Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

kalokairini fotografia

4. Να το το τρελό αγόρι με το κουστουμάκι του, που σκέφτηκε «Μα αφού έχω μεγάλο στόμα, γιατί να μην το δείξω;» Jesus δηλαδή.

perierges pozes aggouria.net

5. Το παλικαράκι πήγε άρμεξε την σαύρα του και βγαίνοντας λέει δεν βγάζω και μια photo στον καθρέφτη; Το πρόσωπο του μπάρμπα αξία ανεκτίμητη!

fotografia mpanio

6. Εγώ όταν βρίσκω κάτι που μου αρέσει πολύ έχω αυτή τη βλακώδες χαμόγελο της ευτυχίας, αλλά και πάλι selfie δεν θα βγάλω με τις κάλτσες και τα κολάν αγκαλιά. Αυτή όμως γιατί είναι τρομαγμένη;

perierges selfie aggouria.net

7. Ποιος ο λόγος να βγάλεις selfie με τέτοια φάτσα; Θες να τρομάξεις κάποιον γλυκιά μου; Αν ναι μόλις είχες μία επιτυχία με τον διπλανό σου.

perierges stigmes

8. Οκ η κοπέλα είναι πολύ μπροστά. Είναι που είναι στον κόσμο της μέσα στο μάθημα, αποφάσισε να βγάλει και φωτογραφία με το laptop της και ψάχνει την κατάλληλη θέση. No comments!

perierges selfie

9. Τραγικό! Κοπέλα μου επέζησες από ατύχημα, έχεις σπασμένα πλευρά, κλαις την φωτογραφία τι την ήθελες;;

photo atiximatos aggouria.net

10. Να κι” άλλο ένα θύμα του καλοκαιριού, μάλλον ο ήλιος βάρεσε κατακούτελα. Τελικά το πρόσωπο ήθελε να βγάλει ή τα πόδια και γενικά τα προσόντα της, οεο;

selfie aggouria.net

11. Έτσι γιατί αν δεν δοκιμάσεις και τα δύο σου προφίλ δεν μπορείς να ξέρεις το ποιο είναι το καλύτερο. Όλα τα λεφτά όμως είναι το αδιάφορο βλέμμα, λες και κανένας δεν θα καταλάβει από το χέρι ότι την τράβηξε μόνος.

selfie leoforio aggouria.netselfie leoforio

12. Το παλικάρι κάθισε να ξεκουραστεί και μέσα από την πόρτα αντίκρισε τον καθρέφτη, ε τι να κάνει ο καημένος να μην εκμεταλλευτεί τη στιγμή για να ποζάρει;

xiroteres selfie aggouria.net

About m bonsu