Home / Γενικές ειδήσεις / Οι 11 θάνατοι που έγιναν viral (pics)

Οι 11 θάνατοι που έγιναν viral (pics)

11 από τους πιο αλλόκοτους και τραγικούς θανάτους που έχουν συμβεί ποτέ!

Οι παρακάτω περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν κάτω από ειρωνικές συνθήκες θα μπορούσαν να είναι μέρος κάποιου δράματος… ή κάποιας κωμωδίας. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορείς να καταλάβεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις…

Ο συνιδρυτής του Ice Bucket Challenge που πέθανε από πνιγμό

ice-bucket-challenge

Στις 16 Αυγούστου του 2014, ο 27χρονος συνιδρυτής του δημοφιλούς Ice Bucket Challenge, Corey Griffin, πνίγηκε, ενώ έκανε καταδύσεις στα ανοικτά των ακτών της Nantucket.

Ο Griffin βοήθησε στην δημιουργία της viral τρέλας του internet, που ήθελε κόσμο να “λούζεται” με κουβάδες παγωμένου νερού, ώστε να αυξήσει τις δωρεές για την καταπολέμηση της νόσου Lou Gehrig. Η ιδέα του ήρθε όταν ο φίλος του Pete Frates είχε διαγνωστεί με την νόσο.

Ο μεθυσμένος ράπερ που είπε «YOLO» στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και πέθανε 20 λεπτά αργότερα

yolo

Ο ράπερ Ervin McKinness, γνωστός στην μουσική κοινότητα ως Jew’elz και Inkyy, έκλεισε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά σε ένα μπαρ αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να ηχογραφήσει ποτέ τίποτα. 21 λεπτά μετά την συμφωνία με την δισκογραφική είπε «δεν γ@μιεται» και έπιασε το τιμόνι μεθυσμένος. Το αποτέλεσμα ήταν να τρακάρει και να χάσει την ζωή του.

Ο «anti-seatbelt ακτιβιστής» που πέθανε σε τροχαίο όταν εκτινάχθηκε από το αμάξι  

anti-seatbelt-activist

Ο Derek Kieper ήταν φοιτητής και επαναστάτης κατά της ζώνης ασφαλείας. Ήταν κατά της κυβέρνησης και των μέτρων προφύλαξης του πολίτη και θεωρούσε πως οι αρχές δεν θα έπρεπε να ανακατεύονται. Μάλιστα τρεις μήνες πριν τον θάνατό του, σε αντίθεση όσων ήθελε να προωθήσει η κυβέρνηση, πήγε στην εφημερίδα Daily Nebraskan και κάλεσε τους αναγνώστες να υιοθετήσουν την ίδια άποψη με εκείνον.

Λίγο καιρό αργότερα, στην επιστροφή του από ένα ταξίδι, βρέθηκε σε ένα αμάξι φίλων αρνούμενος φυσικά να βάλει ζώνη ενώ οι φίλοι του τήρησαν όλα τα μετρά ασφαλείας. Σε μια απότομη στροφή το αμάξι αναποδογύρισε αλλά τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός επέζησαν με ελαφρούς τραυματισμούς. Ο Kieper από την άλλη, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του κατά την πρόσκρουση.

Η γυναίκα που πέθανε από υπερβολική κατάποση νερού προσπαθώντας να κερδίσει ένα Wii

woman trying to win a wii

Η 28χρονη Jennifer Strange συμμετείχε στον διαγωνισμό «Hold your wee for a Wii» ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Σύμφωνα με τους κανόνες, νικητής θα ήταν αυτός που θα έπινε την μεγαλύτερη ποσότητα νερού χωρίς να πάει τουαλέτα. Ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη αρκετοί άνθρωποι κάλεσαν στον σταθμό λέγοντας πως δεν ήταν υγιές αυτό που έκαναν οι συμμετέχοντες και πως θα έπρεπε να σταματήσουν. Ο διαγωνισμός συνεχίστηκε και η Jennifer βγήκε τελικά δεύτερη. Αν και με σοβαρό πόνο στην κοιλιά πήγε κανονικά στην δουλειά της, επέστρεψε σπίτι και λίγες ώρες αργότερα η μητέρα της την βρήκε νεκρή στο σπίτι μετά από υπερβολική κατάποση νερού…

Ο τενόρος που τραγούδησε «You Can Only Live So Long» και πέθανε ακαριαία

tenor dies

O 62χρονος βετεράνος της όπερας Richard Versalle συμμετείχε στην πρεμιέρα της παράστασης «The Makropulos Case» στην Νέα Υόρκη. Σε μία σκηνή του έργου ουσιαστικά ανακοίνωνε στο κοινό πως πεθαίνει. Τραγούδησε λοιπόν «You Can Only Live So Long» και έπεσε κάτω. Το κοινό ενθουσιασμένο θεώρησε πως ο Richard είχε μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου ένας υπάλληλος όμως παρατήρησε πως ήταν αναίσθητος. Κάλεσαν ασθενοφόρο και μετά από λίγο επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του από καρδιακή προσβολή.

Ο άνθρωπος που θέλησε να αποδείξει την αντοχή ενός γυάλινου παράθυρου και έπεσε στο κενό

man want to prove the strength of a window

O Gary Hoy, ένας δικηγόρος στο Τορόντο του Καναδά, είχε την λόξα να δείχνει σε όλους τους επισκέπτες του γραφείου του πόσο ανθεκτικά ήταν τα παράθυρα πέφτοντας πάνω τους.  Κάπου μέσα στον Ιούλη έκανε ακόμα μια τέτοια επίδειξη πέφτοντας με πλήρη ισχύ στο παράθυρο. Δυστυχώς, το τζάμι έσπασε και ο Hoy βρέθηκε 24 ορόφους πιο κάτω βρίσκοντας έτσι τον θάνατο…

Η κοπέλα που τουίταρε τις ευχαριστίες της για το δώρο της ζωής στον Θεό και πέθανε λίγο αργότερα

girl tweets

H Arianne Noelle Patterson, στα 21α γενέθλια της, θέλησε να ευχαριστήσει πέρα από φίλους και συγγενείς για τις ευχές και τα δώρα τους ακόμα έναν άνθρωπο, τον Θεό. Έτσι έγραψε στο τουιτερ της: «Ευχαριστώ τον Θεό για ακόμη ένα έτος ζωής.» Ύστερα έπεσε νεκρή από καρδιακή προσβολή.

Ο στρατιώτης που πέθανε θέλοντας να σταματήσει τον λόξυγκα του  

soldier-dies-from-hiccups

Ο στρατιώτης Isaac Lawrence Young είχε έναν ασταμάτητο λόξυγκα. Κάποιος τον συμβούλεψε πως αν τρόμαζε από έναν δυνατό ήχο ο λόξυγκας θα σταμάταγε. Έτσι ζήτησε από έναν άλλον στρατιώτη να πυροβολήσει στον αέρα ώστε να τρομάξει αλλά δυστυχώς η σφαίρα τον βρήκε απευθείας στο κεφάλι.

Ο Ιάπωνας ηθοποιός που ζήτησε να φάει δηλητηριώδη ψάρια και πέθανε λίγο αργότερα

japanese-actor

O Bando Mitsugoro VIII ήταν ένας Ιάπωνας ηθοποιός και φανατικός food lover. Ο άνθρωπος ήταν τόσο διάσημος στην πατρίδα του που όταν μπήκε σε ένα εστιατόριο στο Kyoto και παρήγγειλε ένα πιάτο με ψάρια fugu (είναι παράνομα και δηλητηριώδη), ο chef δεν μπόρεσε να του το αρνηθεί. Ο Mitsugoro είχε την πεποίθηση πως οι τοξίνες τους δεν θα τον έβλαπταν και όμως αργότερα εκείνο το βράδυ, μετά από επτά συνεχόμενες ώρες σπασμών και παράλυσης, πέθανε.

Ο άνθρωπος που είδε τον επικήδειο του και πέθανε τσαντισμένος που ο κόσμος δεν τον συμπαθούσε

man people-didn-t-like

Ο Τζαμαϊκανός πολιτικός ηγέτης Marcus Garvey πάντα πίστευε πως ήταν αγαπητός σε όλους. Μετά από ένα εγκεφαλικό που υπέστη, η εφημερίδα Chicago Defender δημοσίευσε έναν επικήδειο λέγοντας πως ο Garvey είχε πεθάνει μόνος και απένταρος. Μπορεί τελικά να επέζησε από το εγκεφαλικό αλλά πέθανε αργότερα από τη θλίψη του κρατώντας και διαβάζοντας την εφημερίδα.

Ο άνδρας που έγινε πορτοκαλί και πέθανε από τους πολλούς χυμούς καρότου 

carrots

O Basil Brown αγαπούσε το μαύρισμα και κάποιος κάποτε τον είχε συμβουλέψει να πίνει χυμό καρότου. Μια μέρα λοιπόν, είπε να ακολουθήσει αυτήν την συμβουλή στύβοντας όποιο καρότο έβλεπε μπροστά του. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε 10 μέρες να πιει πάνω από 10 γαλόνια χυμό καρότου. Όχι και πολύ καλή ιδέα βέβαια, αν λάβουμε υπόψη μας πως με αυτόν τον τρόπο έβαλε στον οργανισμό του μια τεράστια ποσότητα βιταμίνης A, έγινε πορτοκαλί, κατέστρεψε το συκώτι του και πέθανε από αυτό!

 

 

Πηγή: rise.gr

About Vassilis Batzis