Home / LIFE & ARTS / Οι φαν της θα γέμιζαν 900 στάδια: Η Taylor Swift έσπασε πάλι τα κοντέρ

Οι φαν της θα γέμιζαν 900 στάδια: Η Taylor Swift έσπασε πάλι τα κοντέρ

Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε πάλι τα κοντέρ, καθώς η πολυαναμενόμενη περιοδεία της στις ΗΠΑ, υπό το όνομα Eras Tour, η οποία θα ήταν και η πρώτη μετά την πανδημία, είχε τόσο μεγάλη ζήτηση, ώστε ακυρώθηκε.
«Δεδομένης της εξαριετά υψηλής ζήτησης στα συστήματα εισιτηρίων και το ανεπαρκές απόθεμα εισιτηρίων για να καλύψει αυτή τη ζήτηση, η αυριανή πώληση για το The Eras Tour της Τέιλορ Σουιφτ ακυρώθηκε», αναφέρεται σε χθεσινή ανάρτηση της Ticketmaster.

Due to extraordinarily high demands on ticketing systems and insufficient remaining ticket inventory to meet that demand, tomorrow’s public on-sale for Taylor Swift | The Eras Tour has been cancelled.
— Ticketmaster (@Ticketmaster) November 17, 2022

Λίγες ώρες πριν, ο CEO της Live Nation, της μεγαλύτερης μετόχου της Ticketmaster, εξήγησε ότι υπάρχουν αναταραχές και μεγάλες αναμονές στις προπωλήσεις αυτή την εβδομάδα λόγω της εκτόξευσης της ζήτησης από 14 εκατ. χρήστες.
Η ιστοσελίδα επρόκειτο να ανοίξει για περίπου 1,5 εκατ. πιστοποιημένους φαν (Verified Fan) της Σουίφτ. Τελικά όμως, τουλάχιστον 3,5 εκατ. άτομα εγγραφήκαν ως πιστοποιημένοι φαν, κάνοντας «τη μεγαλύτερη εγγραφή στην ιστορία της Ticketmaster. Τελικά περίπου 1,5 εκατ. άτομα έλαβαν την πρόσκληση για να αγοράσουν εισιτήριο στην προπώληση.
Όπως δήλωσε στο CNBC ο επικεφαλής της Liberty Media, του μητρικού ομίλου, η Ticketmaster πούλησε τουλάχιστον 2 εκατ. εισιτήρια χθες και η ζήτηση για την περιοδεία της Σουίφτ «θα μπορούσε να γεμίσει 900 στάδια». Σημειώνεται ότι η τελευταία περιοδεία της πραγματοποιήθηκε το 2018, διότι το προγραμματισμένο «Lover Fest» ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Συνεπώς, οι φαν της θέλουν να την δουν να τραγουδά τα νέα της τραγούδια και ιδίως το πιο πρόσφατο άλμπουμ Midnights, που έσπασε τα ρεκόρ.
moneyreview.gr με πληροφορίες από CNBC, The Verge
Διαβάστε επίσης:
Η Taylor Swift «έριξε» το spotify
Η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος: Η περιουσία της Rihanna δεν χτίστηκε από τη μουσική
Ποιες σειρές «έσωσαν» το Netflix από τη διαρροή των συνδρομητών;

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News

Πηγή

About moneyreview