Home / Αστεία / Οι πιο εφευρετικοί τρόποι που βρήκαν μαθητές για να αντιγράψουν σε εξετάσεις

Οι πιο εφευρετικοί τρόποι που βρήκαν μαθητές για να αντιγράψουν σε εξετάσεις

Δείτε φωτογραφίες

Είναι αυτά τα πιο «έξυπνα» σκονάκια;

Όταν πρόκειται για σκονάκια οι μαθητές αποδεικνύονται στα αλήθεια εξαιρετικά επινοητικοί. Από εξισώσεις γραμμένες στα νύχια, μέχρι κινητά κρυμμένα μέσα σε κομπιουτεράκια, τα παιδιά δείχνουν ότι δεν υπάρχουν όρια στο πόσο μακριά θα φτάσουν με σκοπό να κερδίσουν έναν καλό βαθμό, χωρίς να αφιερώσουν και πολύ χρόνο στο διάβασμα.

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν μερικά από τα πιο ευφάνταστα κόλπα.

Κάποια σκέφτηκε να κρύψει τις μαθηματικές εξισώσεις στο μανικιούρ της ενώ κάποια άλλη επέλεξε να γράψει ολόκληρη απάντηση στο μηρό της.

Οι ετικέτες, από παλιά αποτελούσαν ένα κλασικό τρόπο για να αποθηκεύσεις μερικές απαντήσεις, με ένα μαθητή να γράφει έτσι ένα ολόκληρο κείμενο στο εσωτερικό μέρος από το αυτοκόλλητο που είχε το στυλό του.

Αλλος εξελίσσοντας ένα βήμα παραπέρα την τεχνική αυτή , δεν δίστασε να εκτυπώσει μία ετικέτα αντίστοιχη με αυτή που υπάρχει στο μπουκάλι, μόνο που στην καινούργια θα βρίσκονταν οι λύσεις που χρειαζόταν.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το καμουφλάζ καμία φορά φαίνεται να λειτουργεί όπως στην περίπτωση του μαθητή που έβγαλε το μπράτσο από το μανίκι, για να τσεκάρει με την ησυχία του το κινητό του.

Άλλοι τρόποι για να μην γίνουν αντιληπτοί από τον επιτηρητή είναι να κόψουν το χαρτόνι στο πίσω μέρος του χυμού και να αποθηκεύσουν απαντήσεις στην συσκευασία:

Να γράψουν τις απαντήσεις πάνω σε ένα τσιρότο:

Καθώς και πάνω στη γόμα την οποία μπορεί κάποιος απλά να γυρίσει από την άλλη πλευρά αν πλησιάζει ο καθηγητής:

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis