Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Οδεύει προς Μπολόνια ο Ντρογκμπά ;

Οδεύει προς Μπολόνια ο Ντρογκμπά ;

Πώς συνδέονται η Μπολόνια και η Μόντρεαλ του Ντιντιέ Ντρογκμπά; Έχουν κοινό ιδιοκτήτη, που δεν αποκλείεται να φέρει τον Ιβοριανό (δανεικό) στην ιταλική ομάδα στη διακοπή του MLS!

Ένα φιλόδοξο αλλά όχι απίθανο σενάριο με πρωταγωνιστές τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και την Μπολόνια φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο η έγκυρη «Corriere dello Sport».

Τα χρόνια έχουν περάσει (οδεύει στα 38) αλλά ο Ιβοριανός επιθετικός δείχνει ακόμη και τώρα σε εξαιρετική κατάσταση -έστω και στο MLS με την φανέλα της Montreal Impact- και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ιταλικής ομάδας.

Πρόσωπο κλειδί σε όλη την ιστορία είναι ο Τζόι Σαπούτο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Μπολόνια, αλλά και της τωρινής του ομάδας! Το συμβόλαιό του προβλέπει ετήσιες αποδοχές 3 εκατομμύρια ευρώ (χώρια τα μπόνους) κάτι που δεν αποτελεί πρόβλημα λόγω της κοινής ιδιοκτησίας.

Η διακοπή του MLS από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο είναι σύμμαχος ώστε να προχωρήσει ο δανεισμός κάτι που είναι στις σκέψεις του Καναδού επιχειρηματία για να ενισχύσει την Μπολόνια, που τώρα είναι καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, αναμένονται σημαντικές κινήσεις τον Γενάρη με την διοίκηση να έχει εντοπίσει τους στόχους που θα «χτυπήσει». Ενδεικτικά αναφέρονται τα ονόματα των Μάουρι, Νοτσερίνο (έχουν συνεργαστεί με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι στο παρελθόν) αλλά και των Σούσο, Πόλι.

πηγή sport fm

About m bonsu