Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Ξεχάσαμε ήδη τη μεγάλη νίκη στο Καζάν»

«Ξεχάσαμε ήδη τη μεγάλη νίκη στο Καζάν»

Σπουδαία η νίκη του Άρη στο Καζάν, αλλά ο Ντόμινικ Γουότερς την έχει ήδη ξεχάσει και επισημαίνει τις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο το Σάββατο, που γίνονται μεγαλύτερες λόγω κούρασης.

Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Μέχρι τώρα ήταν μια δύσκολη, αλλά και ταυτόχρονα μια καλή εβδομάδα για εμάς… Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη στην Ρωσία.

Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα γιατί η Unics Kazan είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και είναι το φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του Eurocup. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να κερδίζεις τόσο μεγάλες αναμετρήσεις. Το χαρήκαμε πολύ, όμως, ήδη το έχουμε ξεχάσει. Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε περισσότερο σε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι.

Θα αντιμετωπίσουμε το Λαύριο στην έδρα του, μια ομάδα επικίνδυνη που προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παραμείνουμε στο πλάνο μας ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε.

Το ταξίδι προς το Καζάν, όπως και η επιστροφή ήταν αρκετά κουραστική. Για να φτάσουμε στην Αθήνα ταξιδεύαμε όλο το βράδυ. Συνεπώς η κόπωση είναι ένας επιπλέον παράγοντας που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ενόψει του αγώνα με το Λαύριο, ωστόσο, έχει γίνει καλός προγραμματισμός και πιστεύω πως αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο του κόουτς θα τα καταφέρουμε.

πηγή sport fm

About m bonsu