Home / Αθλητισμός / «Νοκ άουτ» για έξι εβδομάδες ο Εσιέν, εκτός λίστας στην UEFA

«Νοκ άουτ» για έξι εβδομάδες ο Εσιέν, εκτός λίστας στην UEFA

Υπομονή για έξι εβδομάδες πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για να δούνε το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Μίκαελ Εσιέν, ν’ αγωνίζεται με την «πράσινη» φανέλα.

Ο Γκανέζος σταρ, «ηχηρή» μεταγραφή του καλοκαιριού, επέστρεψε χθες στην Αθήνα από το Βερολίνο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Η επέμβαση έγινε σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας και κρίθηκε άκρως επιτυχημένη. Ο 32χρονος Γκανέζος διεθνής, όσο και ο γιατρός του Παναθηναϊκού, έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Ο Εσιέν θα κάνει ειδικό πρόγραμμα για τις επόμενες δύο εβδομάδες και σιγά – σιγά θα αρχίσει να αυξάνει ρυθμούς. Εκτιμάται ότι σε έξι εβδομάδες θα είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός δήλωσε χθες το βράδυ στην UEFA την λίστα των παικτών για τα δύο παιχνίδια με την Μπριζ. Όπως ήταν φυσικό εκτός λίστας έμεινε ο Εσιέν.

Οι «πράσινοι» δήλωσαν τους: Στιλ, Κοτσόλη, Αναγνωστόπουλο, Βέμερ, Μπούρμπο, Μαρινάκη, Χουχούμη, Νάνο, Σάντσεθ, Ταυλαρίδη, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Λαγό, Ζέκα, Λουντ, Πράνιτς, Νίνη, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Πέτριτς, Καρέλη, Καλτσά και Μπεργκ. Οσον αφορά την λίστα με τους παίκτες κάτω των 21 δηλώθηκαν οι Δώνης, Κότσαρης, Αγγελόπουλος, Τζανουλίνος.

 

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/europe/championsleague/article/?aid=1500014770#ref=latestarticles

About basilis progressive