Home / Ειδήσεις / Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια

Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια

Κρύο και χιόνια εισβάλουν και πάλι από σήμερα στη χώρα με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει και πάλι.

Από το απόγευμα και ειδικά από το βράδυ έρχεται νέος χιονιάς από τα δυτικά, ρίχνοντας και πάλι το θερμόμετρο.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία από το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις και αργά τη νύχτα βροχή η χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και από το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από -04 (μείον 4) έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στο Ιόνιο.Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 05 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο από -4 (μείον 4) έως 12 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι έως 4 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.Θερμοκρασια: από -02 (μείον 2) έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν.Ανεμοι: βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.Θερμοκρασια: από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου.Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: λίγες νεφώσεις που από τη νύχτα στα βόρεια τοπικά θα αυξηθούν.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα.Θερμοκρασια: από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι τοπικά θα αυξηθούν.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 02 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και από το βράδυ ανατολικοί έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από -03 (μείον 3) έως 11 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 21-12-2016

Καιρός: στα δυτικά και τα βόρεια παροδικές νεφώσεις και στο ΙόνιοΠιθανότητα τοπικών βροχών η μεμονωμένων καταιγίδων με βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, της Κρήτης και πρόσκαιρα τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά, παροδικές χιονοπτώσεις.Ανεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο ΙόνιοΠρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ.Θερμοκρασια: σε πτώση. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

About Andreas Chondros