Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Μ. Γκασόλ: «Έπρεπε να κερδίσω την εμπιστοσύνη των Γκρίζλις»

Μ. Γκασόλ: «Έπρεπε να κερδίσω την εμπιστοσύνη των Γκρίζλις»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην ενισχύσει την εθνική ομάδα της Ισπανίας στο φετινό Ευρωμπάσκετ, εξήγησε σε συνέντευξή του ο Μαρκ Γκασόλ.

Σκοπός του Μαρκ Γκασόλ, το φετινό καλοκαίρι, ήταν να ενισχύσει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τους Γκρίζλις και γι’ αυτό αρνήθηκε να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ, όπως εξήγησε ο ίδιος σε Μέσο της χώρας του.

«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για μένα να μην πάω στο Ευρωμπάσκετ. Είναι δύσκολο να μην πηγαίνεις εθελοντικά, γιατί δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην Ευρώπη. Πριν από πέντε χρόνια οι Γκρίζλις μου είχαν ζητήσει να ξεκουραστώ ένα καλοκαίρι και αυτό έκανα φέτος, προκειμένου να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Περιμένουν πολλά από μένα φέτος», δήλωσε αρχικά στην «AS» ο Μαρκ Γκασόλ.

Στη συνέχεια, ο μικρός αδερφός του Πάου, ερωτήθηκε για το αν η άρνησή του οφειλόταν στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του Μέμφις: «Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Είχαμε συζητήσει πολλά χρόνια πριν και δεδομένων των φετινών συνθηκών, πίστεψα πως τώρα ήταν η στιγμή. Αυτή η preseason είναι περίεργη για μένα. Φαίνεται να ξεκινά από το μηδέν, αλλά έχω ξεκινήσει τη δουλειά από τα τέλη Ιουνίου».

πηγή sport fm

About m bonsu