Home / Gossip / Μπιλ Γκέιτς: Ξενάγηση στο σπίτι του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο [Photos – Video]

Μπιλ Γκέιτς: Ξενάγηση στο σπίτι του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο [Photos – Video]

Στη Μεδίνα της Ουάσιγκτον βρίσκεται το σπίτι του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο που δεν είναι άλλος από τον συνιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 63 δισεκ. δολάρια!!

upl557fc408d8417

Το εσωτερικό, το οποίο ακολουθεί μία αρκετά μίνιμαλ αισθητική, διαθέτει ένα τεράστιο καθιστικό-έκτασης 1.000 τ.μ- το οποίο κοσμεί ενυδρείο με δελφίνια, φάλαινες και καρχαρίες, ένα υπνοδωμάτιο που καλύπτει έναν ολόκληρο όροφο, 24 μπάνια και 23 γκαράζ.

upl557fc3eeeac2c1

Μπιλ Γκειτς

Διαθέτει, επίσης, εξωτερικό γυμναστήριο 2.500 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνα και αίθουσα σάουνα.

Μπιλ Γκέιτς

Φημολογείται πως στην κατοικία του Γκέιτς, πέρα από όλα τα πολύτιμα αντικείμενα που υπάρχουν, φυλάσσεται επίσης και το τετράδιο σημειωμάτων του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 30 εκ. δολάρια.

Bill-Gates-House-pictures-1

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι μετοχές της Microsoft, εκ των οποίων ο Γκέιτς κατέχει 436 εκ. σημείωσαν το τελευταίο διάστημα τεράστια αύξηση της τάξεως του 27%.

Μπιλ Γκειτς

Ο Γκέιτς, ο οποίος στο παρελθόν κατείχε πάλι τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, θα είχε ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα από τους υπόλοιπους δισεκατομμυριούχους, αν δεν ασχολούταν ενεργά με τη φιλανθρωπία.
Σημειώνεται ότι το 2011, ο Γκέιτς είχε ήδη δώσει περισσότερο από το ένα τρίτο της περιουσίας του στο ίδρυμα Bill and Melinda Gates Foundation.

Μπιλ Γκέιτς
 

About maryav