Η γνωστή προβληματική Μπαρτσελόνα που βλέπουμε όλη τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε και κόντρα στη Λεβάντε που παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Μέσι στο 76′ αλλά κινδύνεψαν σε αρκετές περιπτώσεις με τον Τερ Στέγκεν να τους κρατά όρθιους για ακόμη μία φορά. Στο μείον εννιά πλέον από την κορυφή οι Καταλανοί.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Κοουτίνιο σπατάλησε μια καλή ευκαιρία από πάσα του Μέσι και στο 12′ η Λεβάντε έφτασε μια ανάσα από το γκολ αλλά ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» σε τετ α τετ με τον ντε Φρούτος.

Στο 18’ ο Γκόμεθ αστόχησε από ιδανικό σημείο και τρία λεπτά μετά ο Αϊτόρ απέκρουσε κεφαλιά του Γκριεζμάν με τον Λενγκλέ να μην μπορεί να σκοράρει σε άδειο τέρμα. Άλμπα και Γκριεζμάν είχε δύο ακόμη καλές στιγμές πριν το ημίχρονο και φτάσαμε στο στο 70′ για την επόμενη ευκαιρία της Μπάρτσα.

Ο Μέσι έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ με τον Αϊτόρ να του λέει «όχι» αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και πέντε λεπτά μετά όταν ο Αργεντινός πήρε την ασίστ από τον Ντε Γιονγκ και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Σκορ που ήταν και το τελικό αφού ο Μοράλες στο φινάλε σπατάλησε ακόμη μια ευκαιρία για τη Λεβάντε.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Αραούχο, Ντεστ, Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπούσκετς (57’ Πέδρι), Κοουτίνιο (70’ Τρινκάο), Γκριεζμάν (89′ Oυμτιτί), Μπούσκετς, Μπρέθγουεϊτ, Μέσι

Λεβάντε: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Κλερκ, Βέθο, Πόστιγο, Κόκε (67’ Μιραμόν), Βούκσεβιτς (67’ Ραντόγια), Ντε Φρούτος (81′ Λεόν), Μάλσα, Μελερο (81′ Σον), Ντάνι Γκόμεθ, Μαρτί (67’ Μοράλες)

 

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο