Home / Ειδήσεις / Μπακογιάννης: Σήμερα η Αθήνα παίρνει μια μεγάλη ανάσα. Η Δικαιοσύνη έκανε το χρέος της

Μπακογιάννης: Σήμερα η Αθήνα παίρνει μια μεγάλη ανάσα. Η Δικαιοσύνη έκανε το χρέος της

Με δήλωση του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης  μετα την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, έκανε λόγο για ιστρική απόφαση αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Η Δικαιοσύνη έκανε το χρέος της. Ας κάνουμε κι εμείς το δικό μας κι ας σηκωθούμε λίγο ψηλότερα από αυτά που μας χωρίζουν”.

Η  δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων για την ιστορική απόφαση του Δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή αναλυτικά: 

«Τον Παύλο δεν θα τον φέρω πίσω, παλεύω για να σωθούν άλλα παιδιά» είπε η Μάγδα Φύσσα. Σήμερα η Αθήνα παίρνει μια μεγάλη ανάσα. Ανάσα και δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στο μίσος και την βία από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς συμψηφισμούς. Χωρίς «ναι μεν, αλλά». Χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να επανσυνανταχτούμε γύρω από τις κοινές μας αρχές και αξίες. Ενωμένοι. Η πολιτική διαφωνία, η αντιπαράθεση, ακόμα και η σύγκρουση σε μια δημοκρατία, δεν είναι μόνο απαραίτητες αλλά και αναγκαίες. Όσο έντονες, όσο οξείες, όσο σφοδρές και αν είναι. Αρκεί να θυμόμαστε πως ο αντίπαλός μας δεν είναι εχθρός μας. 
Η δικαιοσύνη έκανε το χρέος της. Ας κάνουμε κι εμείς το δικό μας κι ας σηκωθούμε λίγο ψηλότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Πηγή: skai.gr

Πηγή

About skaigr