Η Marina Balmasheva έφερε ένα παιδί στον κόσμο με τον Vladimir «Vova» Shavyrin, τον οποίο βοήθησε να μεγαλώσει ξεκινώντας όταν ήταν επτά ετών. Η Marina έχασε πολλά κιλά τα περασμένα χρόνια και η ιστορία της ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους-είναι, ας πούμε, ανθυποcelebrity και πράγματα που αφορούν την προσωπική της ζωή βγαίνουν συχνά προς τα έξω.

Έχει περισσότερους από 500.000 ακολούθους στο Instagram και πρόσφατα τους ενημέρωσε για το… προϊόν του γάμου της με τον υιοθετημένο γιο της, καθώς πήγε στο νοσοκομείο για να γεννήσει το μωρό τους. Ο 21χρονος πατέρας του μωρού, ο Βλαντιμίρ «Vova» Shavyrin, δεν ήταν παρών στο μαιευτήριο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Balmasheva ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον πατέρα του Βλαντιμίρ, οπότε είχε τον μικρό σαν γιο της, σαν παιδί της, μεγαλώνοντάς τον, από την ηλικία των επτά ετών. Ο πρώην σύζυγός της ο Alexey, νεότατος, ετών 45, φροντίζει τώρα φροντίζει τα… πέντε(!) υιοθετημένα παιδιά τους. Ο πρώην Alexey λοιπόν κατηγόρησε την Marina για αποπλάνηση ανηλίκου, όταν η σύζυγός του τον άφησε μετά από 10 χρόνια γάμου.

Η Mrina και ο Vladimir έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι,του οποίου το πρόσωπο δεν έχουμε δει ακόμα, μετά από σχετική παράκληση του Vladimir στην…ζωηρή influencer πρώην μητριά του και νυν μητέρα του παιδιού του!

«Ο μπαμπάς δεν θέλει να δείξει την κόρη μας ακόμα», είπε η σέξι μαμά στους fans της στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο