Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / «Με τόσες απώλειες, δεν αντέχουμε όλες τις διοργανώσεις»

«Με τόσες απώλειες, δεν αντέχουμε όλες τις διοργανώσεις»

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, παραδέχτηκε πως έκανε λάθος που έβαλε τόσους βασικούς στον αγώνα με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ για το Λιγκ Καπ.

Η δραματική μείωση του ρόστερ από τους τραυματισμούς, αποτελεί τον μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο 66χρονος τεχνικός βλέπει το ρόστερ του να περιορίζεται δραματικά μετά από κάθε παιχνίδι λόγω των τραυματισμών και παραδέχτηκε πως δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τόσους σημαντικούς ποδοσφαιριστές στον αγώνα με τις «κουκουβάγιες». Με τους Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Αρτέτα, Γουέλμπεκ, Ροζίτσκι και Οσπίνα εκτός μάχης, ο Βενγκέρ πήρε την ευθύνη, αφού σε αυτή τη λίστα προστέθηκαν και οι Τσάμπερλαιν και Γουόλκοτ: «Τώρα έχουμε μικρύνει σαν ρόστερ λόγω των τραυματισμών. Θα πρέπει να επανεξετάσω τον φόρτο εργασίας των παικτών μου και στο τέλος της ημέρας σκέφτομαι πως ίσως χρησιμοποίησα πολλούς βασικούς παίκτες σε αυτό το ματς».

Ο Αλσατός σε αυτό το σημείο, τόνισε πως «θα ήθελα να κερδίσουμε σε αυτό το παιχνίδι (σ.σ εννοεί το ματς με την Σέφιλντ), αλλά με το περιορισμένο ρόστερ που έχουμε αυτή τη στιγμή στη διάθεση μας, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας σε όλες τις διοργανώσεις. Όμως και οι νεότεροι ποδοσφαιριστές μου, θεωρώ πως δεν μπορούν ακόμα να παίξουν σε τέτοιο επίπεδο. Είχα στον πάγκο τον Μονρεάλ και τον Γκάμπριελ, αλλά δεν μπορούσα να ρισκάρω να χάσω άλλους παίκτες».

πηγή sport fm

About m bonsu