Home / Αθλητισμός / Με τους νεοαποκτηθέντες Ντα Κόστα και Σεμπά θα αγωνιστεί αύριο ο Ολυμπιακός

Με τους νεοαποκτηθέντες Ντα Κόστα και Σεμπά θα αγωνιστεί αύριο ο Ολυμπιακός

Στη δική του πρεμιέρα στη Σούπερ Λίγκα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Εκτός Τσόρι, Μανιάτης, Πουλίδο και Σαλίνο.

Την πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού για την πρώτη επίσημη υποχρέωση της σεζόν με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, ανακοίνωσε ο Μάρκο Σίλβα.

Μεταξύ των «εκλεκτών» του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι νεοαποκτηθέντες Ντα Κόστα και Σεμπά, αφού είχαν κάνει κανονικά προετοιμάσει με τις ομάδες τους, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Καμπιάσο.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Καπίνο, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σεμπά, Βούρος, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Πουλίδο με τον Σαλίνο που έχουν κάποιους μικροτραυματισμούς, όπως και ο Τσόρι με τον Μανιάτη. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Μποτία, Κασάμι, Πουλίδο, Κολοβός, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Γούτας, Τζανδάρης και Γιαννιώτας.

Στα της προπόνησης, οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία, κάνοντας πολλή δουλειά επάνω στην τακτική. Ο 37χρονος προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και σε στημένες φάσεις.

Η προπόνηση διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες και οι «ερυθρόλευκοι» άκουγαν συνεχώς τις οδηγίες του κ. Σίλβα, επάνω σε όλα όσα θέλει να βλέπει στο χορτάρι από τους παίκτες του.

Ο Τσόρι, από την πλευρά του, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και εντός της εβδομάδας αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Σίλβα εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μικροενοχλήσεις σε προσαγωγό και γόνατο, προερχόμενες από κόπωση και όχι από τραυματισμό αισθάνθηκαν οι Πουλίδο και Σαλίνο, αντίστοιχα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προτιμήθηκε να προφυλαχθούν και να επιστρέψουν τη Δευτέρα στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Όσον αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, συνέχισε για άλλη μία μέρα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

About totritomati