Home / Ειδήσεις / Με τον Μητσοτάκη έχουμε ταύτιση απόψεων 100% για την οικονομία τονίζει ο Άδωνις

Με τον Μητσοτάκη έχουμε ταύτιση απόψεων 100% για την οικονομία τονίζει ο Άδωνις

«Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουμε 100% ταύτιση απόψεων στην οικονομία και τις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του, αλλά η δήλωση αυτή εκτιμάται ότι αφήνει ανοιχτό περιθώριο ερμηνιών για το τι σκοπεύει να πράξει εν όψει του β’ γύρου της «γαλάζιας» κάλπης.

Εάν, δηλαδή, πρόκειται για κάποιου είδους «προαναγγελία» υποστήριξης του Κυριάκου Μητσοτάκη εφόσον ο ίδιος δεν περάσει στον β’ γύρο -όπως όλες οι έρευνες δείχνουν- αλλά ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι ο ένας εκ των δύο διεκδικητών της προεδρίας της ΝΔ τη δεύτερη Κυριακή της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, την Τρίτη, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει κάνει πολύ ωραίο προεκλογικό αγώνα και πρόσθεσε: «Με τον Μητσοτάκη έχουμε 100% ταύτιση απόψεων στην οικονομία και στις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις. Έχουμε διάσταση απόψεων στην κοινωνική ατζέντα…»

Παράλληλα, ο Αδωνις Γεωργιάδης έριξε το «γάντι» στον Ευ.Μεϊμαράκη για το ζήτημα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, στη βάση του προσφιλούς για την παράταξη θέματος της τρομοκρατίας.

«Δεν ξέρω για τον κ. Μεϊμαράκη, αλλά εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με ανθρώπους που εμπλέκονται με την τρομοκρατία» δήλωσε με αφορμή τις καταγγελίες Πανούση.

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Πανούσης είπε ότι ο κ. Τσίπρας γνώριζε τα όσα γίνονταν. Για αυτό σας λέω ότι η Ελλάδα έχει μόνο μια λύση για να πάει μπροστά, να ρίξουμε γρήγορα την κυβέρνηση Τσίπρα».

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500038358#ref=latestarticles

About basilis progressive