Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Με τη βοήθεια του κόσμου για τη νίκη»

«Με τη βοήθεια του κόσμου για τη νίκη»

Ομάδα δουλεμένη, με καλούς κι αθλητικούς παίκτες χαρακτήρισε το Ρέθυμνο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αλλά εξέφρασε την πίστη πως ο Κολοσσός μπορεί με τον κόσμο του να πάρει τη νίκη το Σάββατο στη Ρόδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ στο blog του στο Esake.gr

Στην πρεμιέρα παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό αντιμετωπίσαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ένα δυνατό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανταποκριθήκαμε τόσο, ωστόσο στο δεύτερο είχαμε κάποιες καλές στιγμές και αυτές θέλουμε να κρατήσουμε. Ειδικά στην άμυνα. Από το ματς, βγάλαμε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα και πάνω σ’ αυτά δουλέψαμε όλη την βδομάδα, καθώς αυτό που θέλουμε είναι να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Το μόνο κακό για εμάς ήταν πως δεν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ρεπό μετά το ματς στο ΣΕΦ, γιατί παίζουμε το Σάββατο με το Ρέθυμνο, το οποίο είναι μία καλή και δουλεμένη ομάδα. Όμως, το καλό είναι πως είμαστε όλοι υγιείς και δεν ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς, έτσι θα είμαστε πλήρεις.

Όσον αφορά το Ρέθυμνο. Είναι μία ομάδα που διαθέτει πολύ αθλητικούς παίκτες που «διαβάζουν» καλά το παιχνίδι και όπως είπα και πριν είναι ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο. Εμείς καλούμαστε να βγάλουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ, αλλά παράλληλα να είμαστε συγκεντρωμένοι στις καταστάσεις «ένας εναντίον ενός».

Αναμφισβήτητα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, που πιστεύω πως και φέτος θα είναι στο πλευρό μας, θα πάρουμε την απαραίτητη ώθηση και έτσι θα καταφέρουμε να τους αποζημιώσουμε, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

πηγή sport fm

About m bonsu