Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Με Τζαβέλλα ο Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου

Με Τζαβέλλα ο Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου

Ίγκορ Τούντορ και Γιώργος Τζαβέλλας θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ντόρτμουντ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Όλα στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ κινούνται σε ρυθμούς… Ντόρτμουντ και στο πλαίσιο αυτό η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το αυριανό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Μεταξύ άλλων, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι την ομάδα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εκτός από τον Ίγκορ Τούντορ, το «παρών» θα δώσει ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με τη Ντόρτμουντ ν’ αποτελεί ένα από τα πιο… βαριά χαρτιά του Europa League, τα φώτα πέφτουν στην Τούμπα όπου θα φιλοξενήσει ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα.

Η αποστολή της γερμανικής ομάδας φτάνει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (30.09) και οι δραστηριότητες εν όψει της αναμέτρησης αρχίζουν στις 15:30 οπότε ο Ίγκορ Τούντορ κι ο Γιώργος Τζαβέλλας θα παραστούν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15’.

Η συνέντευξη Τύπου της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας και στις 19:30 ακολουθεί η προπόνηση των Γερμανών που θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15’».

πηγή sport fm

About m bonsu