Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Με Λουντ και Σάντσεθ στην Ξάνθη

Με Λουντ και Σάντσεθ στην Ξάνθη

Τόσο ο Φινλανδός, όσο και ο Ισπανός επιστρέφουν και είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το αυριανό εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη.

Μειώνονται σιγά – σιγά τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στις αρχές της σεζόν, εκτός από τα άσχημα αποτελέσματα και το κακό κλίμα, είχε να αντιμετωπίσει και την ατυχία με τους πολλούς τραυματισμούς. Ο Γιάννης Αναστασίου είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δυο ακόμη παίκτες που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Ο πρώτος είναι ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος είναι καλά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο εκτός έδρας ματς με την Γκαμπάλα και ο δεύτερος ο Σέρχιο Σάντσεθ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον δικέφαλο. Και οι δυο παίκτες είναι στην αποστολή. Εκτός είναι οι Πέτριτς, Βέμερ, Εσιέν, Νίνης, Κότσαρης.

Αναλυτικά στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Δώνης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Σάντσεθ και Αμπέντ.

πηγή  sport fm

About m bonsu