Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ εν όψει Κράσνονταρ

Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ εν όψει Κράσνονταρ

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Κράσνονταρ (για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League) παρουσιάζεται ο Ιγκόρ Τούντορ, αν και δεν είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει από την αρχή που ανέλαβε τους Θεσσαλονικείς ο Κροάτης τεχνικός.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ο 37χρονος προπονητής, ο Γλύκος θα πάρει τη θέση του Όλσεν που έχει χτυπήσει στον αντίχειρα και χθες δοκίμασε τον Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας.

Όπως γράφει η Live Sport, σε όλες τις δοκιμές ο Μαλεζάς ήταν στο κέντρο της τριάδας και άλλαζαν οι υπόλοιποι, με τον Κόστα να παίζει πότε αντί του Τζαβέλλα αριστερά, πότε αντί του Βίτορ δεξιά.

Παράλληλα, ο Τούντορ δοκίμασε τον Σκόνδρα στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ροντρίγκες στο αριστερό άκρο και στη συνέχεια έπαιξε ο διεθνής άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι στη θέση του Λέοβατς. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αθανασιάδης αντί του Μπερμπάτοφ, ενώ στον πάγκο θα είναι ο Τζιόλης και θα ξεκινήσει ο Κάτσε μαζί με τον Σάμπο στα χαφ.

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/allagmenos-me-krasnodar/3116414

About basilis progressive