Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Μελισσανίδης: “Θα φύγει όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του”

Μελισσανίδης: “Θα φύγει όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε παρέμβαση για το παρόν αλλά και για το μέλλον της ΑΕΚ. Είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Ορίτζιναλ 21, με αφορμή όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Πριν κλείσουν καν δυο ολόκληρα 24ώρα από την βαριά ήττα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε παρέμβαση για το παρόν αλλά και για το μέλλον της ΑΕΚ. Είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Ορίτζιναλ 21, με αφορμή όσα έγιναν στο ντέρμπι. Και τοποθετήθηκε επί όλων όσων συμβαίνουν, αλλά και πρόκειται να συμβούν.

Για την βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη, ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως ο ίδιος πονάει περισσότερο απ’ όλους. Και τόνισε πως δεν θέλει με τίποτα να ξαναδεί ανάλογη εικόνα από την ομάδα σε κανένα παιχνίδι και μάλιστα χρησιμοποίησε σκληρό χαρακτηρισμό για την εμφάνιση.

Πάντως εμφανίστηκε αποφασισμένος και αισιόδοξος για την επόμενη μέρα. “Θα βρούμε τις λύσεις”, είπε χαρακτηριστικά και εκείνο που τόνισε ήταν πως “όποιος δεν κάνει σωστά την δουλειά του, θα φύγει από την ομάδα. Αυτό ισχύει για όλους. Όλοι κρίνονται”.

Ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε επίσης πως τον Γενάρη η ομάδα θα ενισχυθεί με μεταγραφές. Όσο για τις κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού, υποστήριξε πως υλοποίησε ότι ακριβώς ζητήθηκε από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον προπονητή. Και πως γενικώς αυτό έχει σκοπό να κάνει και στη συνέχεια. Πάντως επανέλαβε πως είχε έτοιμες δυο λύσεις επιθετικών, αλλά η θέση του προπονητή ήταν αρνητική για τις συγκεκριμένες κινήσεις.

Αναφορά έγινε και στο θέμα του γηπέδου και ο Μελισσανίδης επαναδιατύπωσε την αισιοδοξία του πως όλα θα πάνε καλά.

 

Πηγή : Sport24.gr

About Kostas Athanasoulis