Home / Gossip / Μαύρο και Άσπρο …. εντυπωσιακό μανικιούρ για τον φετινό Χειμώνα.

Μαύρο και Άσπρο …. εντυπωσιακό μανικιούρ για τον φετινό Χειμώνα.

Τα σχέδια είναι που παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο για ένα εντυπωσιακό μανικιούρ. Εξίσου σημαντικά όμως, είναι και τα χρώματα από τα βερνίκια νυχιών που επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις, ώστε να αναδείξεις το σχέδιο σου.

Υπάρχουν πολλοί κομψοί συνδυασμοί χρωμάτων που μπορείς να κάνεις, αυτός όμως του μαύρου με το άσπρο είναι ο πιο διαχρονικός, κομψός και φινετσάτος που μπορείς να βρεις. Ειδικά για τον Χειμώνα, τα ασπρόμαυρα σχέδια νυχιών είναι must και φυσικά όπως ήδη γνωρίζεις ταιριάζουν με όλα τα outfits.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα nail art, που μπορείς να ζητήσεις από την nail artist σου να σου κάνει ή ακόμη και να τα κάνεις μόνη σου;

Τα καλύτερα ασπρόμαυρα nail art που μπορείς να επιλέξεις

animal print sxedia nuxion

floral sxedia nuxion

watercolor sxedia nixion

ombre nuxia

Τα watercolor, τα floral, τα ombre αλλά φυσικά και τα animal print σχέδια νυχιών, δείχνουν εκπληκτικά ακόμη και αν τα μόνα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το λευκό και το μαύρο. Βέβαια, ειδικά στα συγκεκριμένα σχέδια, αν θέλεις να έχεις ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα ασημί glitter, για να δώσει περισσότερη λάμψη.

aspromauro manicure

nuxia akriliko

nail artist

aspromaura sxedia nixion

polka dot sxedia nixion

Το πιο κλασικό σχέδιο όμως, είναι το polka dot μανικιούρ, το οποίο μπορεί να σου το διακοσμήσει η τεχνίτρια των νυχιών σου με κάποιο ακρυλικό φιογκάκι ή ακόμη και να χρησιμοποιήσει εναλλάξ τα χρώματα και να δημιουργήσει  μικρότερους κύκλους μέσα στους πιο μεγάλους.

Το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει με κάθε τύπου μανικιούρ, είτε αυτό είναι stiletto είτε στρόγγυλο και τετραγωνισμένο.

mat vernikia nuxion

nail art design

nail art

Αρκετά δημοφιλές όμως είναι και το ριγέ μανικιούρ. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις όλο λεπτές κάθετες ή οριζόντιες γραμμές. Όπως βλέπεις, ακόμη και στην μέση να χωρίσεις τα νύχια σου, βάζοντας από την μία πλευρά το ένα χρώμα και από την άλλη το άλλο, το αποτέλεσμα είναι αρκετά όμορφο. Αλλά μιας και είναι σχετικά απλό, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις και κάποια διακοσμητικά νυχιών.

Εναλλακτικά, οι γραμμές θα μπορούσαν να γίνουν και διαγώνιες, αλλάζοντας το χρώμα για κάθε πλευρά.

Αυτό όμως που μου άρεσε περισσότερο είναι το γαλλικό μανικιούρ με χρώμα, το οποίο είναι απίστευτα εύκολο και μπορείς να το κάνεις και μόνη σου.

aspro verniki nixion

sxedia nuxia notes

Έχεις έpωτα με την μουσική; Τότε σίγουρα αυτά τα δύο σχέδια είναι ιδανικά για εσένα. Συνδυάζουν τις νότες με τα πλήκτρα του πιάνου και ίσως μπορέσεις να βρεις παρόμοια σχεδιάκια και σε stickers για τα νύχια. Αλλά τι ίσως λέω, σίγουρα μπορείς να βρεις, αρκεί να κάνεις μια αναζήτηση στο ίντερνετ!

aspromauro galliko manikiour

diakosmitika nixion


stiletto nails

 

sxedia nixia kardies

Μερικές ακόμη ιδέες που πιστεύω πως θα λατρέψεις, είναι και αυτές που κράτησα για το τέλος. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα πρωτότυπο γαλλικό μανικιούρ, όπου το ένα νύχι έχει το σχέδιο ενός All star παπουτσιού, σε ιδέες με καρδιές για τις πιο ρομαντικές γυναίκες, αλλά και σε γεωμετρικά σχήματα free hand ή με ταινία.

πηγή

About gossipangel