Ο σταρ του Χόλιγουντ, Ματ Ντέιμον, πουλά την κατοικία του στο Λος Άντζελες, έναντι $21 εκατ.

Σύμφωνα με τον μεσίτη Έρικ Χάσκελ, ο Ντέιμον πουλά το εμπνευσμένο από τη ζεν φιλοσοφία σπίτι του, επειδή ο ίδιος και η οικογένειά του αποφάσισαν πρόσφατα να μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη.

Το 2017, η Wall Street Journal έγραφε ότι ο Ντέιμον αγόραζε ρετιρέ στο Brooklyn Heights έναντι 16 εκατ. δολαρίων.

«Πραγματικά τους αρέσει πολύ εκεί, ακόμη και με την πανδημία», τονίζει στη WSJ ο Χάσκελ.

Το σπίτι στο Λος Άντζελες έχει έντονα τα στοιχεία του ξύλου και της πέτρας, αλλά και έναν ιδιαιτέρως εξοχικό αέρα. «Θυμίζει τροπικό θέρετρο», τονίζει ο Χάσκελ. «Δεν νιώθεις πλέον ότι βρίσκεσαι στην Καλιφόρνια».

Το σπίτι, που ξεπερνά τα 1.200 τ.μ., διαθέτει κεντρικό αίθριο, ταβάνι από μαόνι και ανοιχτό χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας με τοίχους από γυαλί και ψηλούς φεγγίτες. Στα πολυτελέστερα χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται ένα δωμάτιο παιχνιδιών, ένα μπαρ, ένα γραφείο, ένα γυμναστήριο, μια αίθουσα προβολών και ένα κελάρι κρασιών, σύμφωνα με την αγγελία.

Στους εξωτερικούς χώρους, η πίσω αυλή διαθέτει ξεχωριστό τμήμα για τα παιδιά, μια πισίνα, ένα σπα, έναν… καταρράκτη, μια λιμνούλα με χρυσόψαρα και ένα μεγάλο υπόστεγο, όπου βρίσκονται ένα σαλόνι και μια τραπεζαρία.

Ο Ντέιμον και η σύζυγός του, Λουτσιάνα Μπαρόσο, αναμένεται να αποκομίσουν και κάποιο κέρδος, αφού απέκτησαν το οίκημα το 2012 έναντι $15 εκατ. Όμως ο Χάσκελ υποστηρίζει ότι έκτοτε έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες αισθητικής αναβάθμισης, παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ριζική ανακαίνιση.

Η περιοχή είναι «φωλιά» για τους celebrities, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους κοινότητα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο