Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΛ, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-1, τόνισε ότι είναι χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα του ολοκληρώνει την χρονιά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ενώ πρόσθεσε ότι το μόνο που κρατάει από το σημερινό ματς είναι οι τρεις βαθμοί.

Ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην παρουσία των Σουντανί, Μπρούμα και Ανδρούτσο, τονίζοντας ότι είναι ικανοποιημένος, ενώ έστειλε και τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για το αν ήταν ο ιδανικός τρόπος να πάει ο Ολυμπιακός στις διακοπές των Χριστουγέννων: «Είναι αλήθεια πως ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε στην πρώτη θέση πριν το τέλος της σεζόν. Θα δούμε τα αποτελέσματα και των άλλων αλλά θέλαμε να είμαστε πρώτοι. Δεν είναι ρυθμό το ματς, ήταν και ο τρόπος που έπαιξε ο αντίπαλος, όμως δεν κρατάμε την εμφάνιση αλλά το σκορ και τη νίκη».

Για την παρουσία των Μπρούμα, Σουντανί, Μπα και Ανδρούτσου: «Μπρούμα, Σουντανί, Μπα και Ανδρούτσος θέλουν χρόνο για να αποδώσουν όπως πρέπει. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία τους».

Για το 2020 που φεύγει: «Το 2020 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλον τον κόσμο και για τον Ολυμπιακό. Όμως ήταν και απόλυτα πετυχημένη. Δεν ήταν η απόδοση πάντα όπως θα θέλαμε, αλλά έχουμε πει τον λόγο. Εύχομαι να τελειώσουμε με τον κορωνοϊό και να επιστρέψουν οι θεατές στα γήπεδα, γιατί το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μπροστά σε κόσμο. Ευχομαι να τελειώσει η πανδημία και να επιστρέψει ο κόσμο στην κανονική του ζωή».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο