Home / Ειδήσεις / Μίκι Ρουρκ: «Ο πατριός μου με σκότωνε στο ξύλο και η μητέρα μου το δεχόταν»

Μίκι Ρουρκ: «Ο πατριός μου με σκότωνε στο ξύλο και η μητέρα μου το δεχόταν»

Στον Γιώργο Σατσίδη και στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Μίκι Ρουρκ με αφορμή τη συμμετοχή του στη διεθνή κινηματογραφική συμπαραγωγή «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Πόποβιτς που γυρίζεται στην Αθήνα και την Αίγινα, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

«Δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα το παρελθόν, δεν μιλάω για αυτό. Είχα ιδιαίτερα βίαιη παιδική ηλικία. Η μητέρα μου παντρεύτηκε έναν βίαιο αστυνομικό που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να σκοτώνει στο ξύλο εμένα και τον μικρό αδελφό μου από τότε που ήμουν 6 μέχρι τα 16 μου. Και με επηρέασε έντονα γιατί δεν ήταν ένα χτύπημα στον πισινό, αλλά ήταν ωμή βία και δεν μπορούσα να μιλήσω στα κορίτσια» εξομολογήθηκε.
«Όταν έπαιζα σε ομαδικά σπορ, ήμουν πάντα μόνος γιατί δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τους συμπαίκτες μου, ένιωθα ντροπή γι’ αυτό που γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ήταν ένας εφιάλτης και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο αληθινός πατέρας μου δεν ήρθε να με σώσει και γιατί η μητέρα μου το άφηνε να συμβεί. Επειδή ένιωθα ντροπή έγινα σκληρότερος, πιο σκληρός από όλους».

«Ο αδερφός μου ξεψύχησε στα χέρια μου»

«Ο μικρότερος αδελφός μου, Τζόι, πέθανε στα χέρια μου 11 χρόνια πριν και υπέφερε και οι νοσοκόμες μου είπαν ότι δεν πρόκειται να φύγει αν δεν νιώσει ότι είσαι εντάξει. Πρέπει να του το πεις: ‘’Τζόι πρέπει να φύγεις τώρα’’… ».

Τι έμαθε από τις γυναίκες της ζωής του;

«Οτιδήποτε κι αν συμβεί σε μια σχέση, ειδικά αν είναι μακρόχρονη και συνοδεύεται από βαθιά αγάπη, αυτός που πρέπει να κατηγορήσεις αν δεν λειτουργεί η σχέση είναι ο εαυτός σου και όχι το άλλο πρόσωπο. Γιατί έχει τη ζωή του, τα δικά του όνειρα του, τη δική του προσωπικότητα. Προσπάθησα για πολλά χρόνια να αλλάξω τις συντρόφους μου, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις αυτό».

Πηγή

About ingr