Home / Πολιτική / Μήνυση Παππά κατά Κελέτση για αλλοίωση των πρακτικών της Προανακριτικής

Μήνυση Παππά κατά Κελέτση για αλλοίωση των πρακτικών της Προανακριτικής

Μήνυση κατά του Σταύρου Κελέτση, προέδρου της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, κατέθεσε ο Νίκος Παππάς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, καταγγέλλοντας αλλοίωση των πρακτικών της προανακριτικής επιτροπής.

Στο κείμενο της μήνυσης του ο Ν. Παππάς εγκαλεί τον Σ. Κελέτση για ψευδή βεβαίωση, πλαστογραφία και παράβαση καθήκοντος. Μετά την κατάθεση της μήνυσης ο κ. Παππάς δήλωσε ότι η διαδικασία εξελίσσεται σε «παρωδία» και «τραγέλαφο» και σε ένα «πολιτικό κόλαφο» για τους εμπνευστές της.

Πρόσθεσε ότι δεν θα επιτρέψει η παρανομία να γίνει καθημερινότητα και κατηγόρησε τον κ. Κελέτση ότι ομολόγησε πως κατά το δοκούν θα σβήνει και θα γράφει από τα πρακτικά «λες και τα πρακτικά είναι το τεφτέρι του για τα ψώνια».

ΝΔ: Γιατί δεν καταθέτει ο Παππάς μήνυση στον κ. Καλογρίτσα;

Πυροτέχνημα και προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Παππά να αποπροσανατολίσουν από την ουσία, χαρακτηρίζει τη μήνυση η ΝΔ. Κάνει λόγο για ολοφάνερο πανικό Παππά και ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα έρχονται στο φως από τις καταθέσεις του Χρήστου Καλογρίτσα, στην Επιτροπή.

«Αλήθεια γιατί δεν καταθέτει μήνυση στον κ. Καλογρίτσα για όσα κατέθεσε εναντίον του, σχετικά με τις “εντολάρες” που έπαιρνε από τον πρώην υπουργό για το στήσιμο του διαγωνισμού, τη “χρηματοδότηση” μέσω δανεισμού για διάφορα εγχειρήματα στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, το ότι ο ίδιος “κοιμόταν” στο σπίτι του “Μεγαλοεργολάβου”;», ρωτά η ΝΔ.

Η ΝΔ τονίζει πως όσο και αν προσπαθούν ο κ. Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από την ουσία της και να αποφύγουν να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα που ανακύπτουν, δεν θα τα καταφέρουν.« Ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια για όλη αυτή τη σκοτεινή υπόθεση θα αναδειχθεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

Πηγή

About skaigr