Home / Αθλητισμός / Μήνυση κατά του Αρετόπουλου καταθέτει ο Παναθηναικός

Μήνυση κατά του Αρετόπουλου καταθέτει ο Παναθηναικός

Στα άκρα ο Παναθηναϊκός! Νομικά κατά του διαιτητή Αρετόπουλου αναμένεται να κινηθούν οι «πράσινοι» μετά τα σφυρίγματά του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σύσκεψη υπό τον Γ. Αλαφούζο, που στηρίζει Αναστασίου.

Οργή επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο και τα σφυρίγματά του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» δίχως να παραγνωρίζουν τις αγωνιστικές τους αδυναμίες θεωρούν πως οι αποφάσεις του διαιτητή, με αποκορύφωμα το πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ, που αναφέρει πως «… δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο», ήταν μόνο η αρχή. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Γιάννης Αλαφούζος (που τελικά δεν πήγε στην Τούμπα) θα έχει σύσκεψη με το νομικό επιτελείο του για να καταθέσει μήνυση κατά του διαιτητή. Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα και δεν πτοούνται από τις απειλές της ΕΠΟ περί εισήγησης στη Super League για αποβολή του από το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πάντως, θα έχει και την καθιερωμένη σύσκεψη με τους Γιάννη Αναστασίου, Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Δημήτρη Σαραβάκο. Σε αυτή θα αναζητηθούν τα αγωνιστικά αίτια για την ήττα στην Τούμπα. Πάντως η διοίκηση της ΠΑΕ εξακολουθεί-όπως φαίνεται-να στηρίζει τον προπονητή.

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου, την Τετάρτη με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, καθώς την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kanei-minusi-se-aretopoulo/3117538

About basilis progressive