Home / Ειδήσεις / Μάχη από το παρελθόν…. στο “Καραϊσκάκης”
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)

Μάχη από το παρελθόν…. στο “Καραϊσκάκης”

Ο Ολυμπιακός  υποδέχεται τον Άρη στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε λήξει ισόπαλη 1-1 στη συμπρωτεύουσα και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να καθαρίσουν από νωρίς το ματς, ώστε να στρέψουν την προσοχή τους στις επόμενες υποχρεώσεις τους, με αφετηρία το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τους Ανσαριφάρντ και Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου και Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μπουχαλάκης (μετά την πώληση του Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας) και ο Μαρτίνς, με τους Μανθάτη και Ελιουνούσι στα πλάγια.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ρομαό, Παρέδες, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Φορτούνης και Σεμπά.

Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μποτία, ο Ντα Κόστα που προέρχεται από τη συμμετοχή στο Κόπα Άφρικα, ο Ντε Λα Μπέγια για να ξεκουραστεί, ο Καπίνο γιατί θα παίξει βασικός ο Λεάλι, ο Τσόρι που δεν υπολογίζεται από τον Μπέντο, ο Καμπιάσο που δεν δείχνει σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ο Ιντέγε για να γίνει ροτέισον στους σέντερ φορ με τους Καρντόσο και Ανσαριφάρντ.

About Andreas Chondros