Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Λουτσέσκου: «Κακή κατάσταση ο Παναθηναϊκός; Έχει 12 βαθμούς σε πέντε ματς»

Λουτσέσκου: «Κακή κατάσταση ο Παναθηναϊκός; Έχει 12 βαθμούς σε πέντε ματς»

Οποιαδήποτε ομάδα είχε τη βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού θα ήταν πλήρως ικανοποιημένη, τόνισε ο προπονητής της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει του ματς κόντρα στους «πράσινους».

Πολύ μεγάλο κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει η Skoda Ξάνθη, όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι ικανή να πάρει το συγκεκριμένο ματς.

Παράλληλα, σε ερώτηση για την κακή αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι μέσω της βαθμολογίας δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, καθώς οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήθελε να έχει 12 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου:

Για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Όλα τα παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού είναι ωραία παιχνίδια για το κοινό και τους οπαδούς. Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές ομάδες στην Ελλάδα και για μας είναι πολύ μεγάλο κίνητρο να παίξουμε τέτοια παιχνίδια. Από μία άλλη οπτική γωνία, ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες και μέχρι τώρα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Έχει μόνο μία ήττα, αλλά και τέσσερις νίκες, και σε αυτή την ήττα είχε κακή τύχη. Είναι δεύτερος στη βαθμολογία και για αυτό πρέπει όλοι να καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό το παιχνίδι».

Για την κακή αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού:
«Αν δούμε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και τα αποτελέσματα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήθελε να έχει 12 βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια».

Για το πώς πρέπει να παρουσιαστεί η Ξάνθη σε αυτό το παιχνίδι:
«Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει μόνο μία ήττα από τον Ολυμπιακό που είδατε ότι νίκησε την Άρσεναλ. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να δώσουμε το 150% σε αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε πολύ καλά σε ψυχολογικό επίπεδο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε ό,τι συμβεί μέσα στο παιχνίδι».

πηγή sport fm

About m bonsu