Home / Ειδήσεις / Λένι Κράβιτς : Δηλώνει πως λατρεύει τον νυν της πρώην του

Λένι Κράβιτς : Δηλώνει πως λατρεύει τον νυν της πρώην του

Αν και δεν είναι το πλέον σύνηθες, πρώην και νυν σύντροφοι να συμπαθούν ο ένας τον άλλον ή ακόμα και να αγαπιούνται, ο Λένι Κράβιτς αποδεικνύει πως σε αυτή τη ζωή όλα είναι πιθανά.

Φυσικά, ο Λένι Κράβιτς είναι η εξαίρεση του κανόνα και το λέει ξεκάθαρα στη συνέντευξή του με το αντρικό περιοδικό Men’s Health.

Όπως δήλωσε, έχει γίνει πολύ καλός φίλος με τον Τζέισον Μομόα, τον τωρινό σύντροφο της πρώην συζύγου του, Λίσα Μπονέτ.

Ο Κράβιτς ήταν παντρεμένος με την Μπονέτ από το 1987 έως το 1993 και απέκτησαν την κόρη τους, Zόε το 1988.

Η Μπονέτ και ο Μομόα είναι μαζί από το 2005, παντρεύτηκαν το 2017 και έχουν δύο παιδιά, τη 13χρονη Λόλα και τον 11χρονο Nακόα- Γουλφ.  Ο 56χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε πώς από τη πρώτη στιγμή που τον είδε, ήξερε πως θα τα πήγαινε πολύ καλά με την πρώην του.

«Ο κόσμος δε μπορεί να πιστέψει πόσο δεμένοι είμαστε με τον Τζέισον ή πόσο δεμένος είμαι ακόμη με τη μαμά της Ζόε, πώς έχουμε αυτή τη σχέση μεταξύ μας.

Το κάνουμε γιατί πολύ απλά αυτό είναι που κάνει ο κόσμος. Αφήνει την αγάπη να κυριαρχήσει, σωστά; Εννοώ, προφανώς μετά από ένα χωρισμό, είναι “δουλειά”, χρειάζεται δουλειά και χρόνο, επούλωση και στοχασμό κλπ», εξηγεί στη συνέντευξή του και συμπληρώνει:

«Αλλά αναφορικά με μένα και τον Τζέισον; Κυριολεκτικά τη στιγμή που γνωριστήκαμε, ήμασταν του στυλ “Ω ναι, τον λατρεύω αυτόν τον τύπο”»

Πηγή

About ingr