Home / Ειδήσεις / Κυριάκος Μητσοτάκης : Μιλάει για όλους και για όλα – Αποκλειστική συνέντευξη στα Νέα της Δευτέρας

Κυριάκος Μητσοτάκης : Μιλάει για όλους και για όλα – Αποκλειστική συνέντευξη στα Νέα της Δευτέρας

Για όλους και για όλα μιλά ο πρωθυπουργος Κυριάκος Μητσοτάκης στην αποκλειστική συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Ο πρωθυπουργός τοποθετείται για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και το πρωτοσέλιδο της Αυγής, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τη ΝΔ και πόλεμο με την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Ανοίγει τα χαρτιά του σχετικά με το ενδεχόμενο επιβολής δεύτερης καθολικής καραντίνας στο πλαίσιο αντιμετώπισης του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κοροναϊού, μιλά για το σχέδιο για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται, καθώς και για τις εξελίξεις σχετικά με το εμβόλιο κατά του κοροναϊου.

Αναφερόμενος στο μεγάλο στοίχημα της οικονομίας, ο πρωθυπουργός μιλά για το σχέδιο ανάκαμψης, δίνοντας έμφαση στη στήριξη των κοινωνικά ασθενών και τη μείωση των φόρων και των εισφορών.

Αναλύοντας τις πολιτικές εξελίξεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στο ενδεχόμενο του ανασχηματισμού, αλλά και των πρόωρων εκλογών.

Σχετικά με τα κρίσιμα εθνικά θέματα ο πρωθυπουργός μιλά για τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, τη στάση της Μέρκελ, καθώς και για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή

About ingr