Home / Ειδήσεις / Κρανιδιώτης: «Golden boy με συστατική του μπαμπά» ο Κυρ.Μητσοτάκης

Κρανιδιώτης: «Golden boy με συστατική του μπαμπά» ο Κυρ.Μητσοτάκης

Σκληρή επίθεση μετά τη διαγραφή

Αθήνα
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατίας. Σε ανάρτησή του στο Facebook ασκεί δριμεία κριτική στον Κυρ.Μητσοτάκη, το οποίο αποκαλεί «golden boy με συστατική του μπαμπά του», ενώ χαρακτηρίζει τη ΝΔ «μπλε Ποτάμι».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο Φ.Κρανιδιώτης γράφει, μεταξύ άλλων: «Οι εξελίξεις θα είναι τόσο ραγδαίες που δεν θα ξεπεράσουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και την ορντινάτσα του. Θα ξεπεράσουν και την σημερινή ηγεσία της ΝΔ, που νομίζει, πως με ρετάλια του Σταύρου και ανακύκλωση σημιτανθρώπων, θα φτιάξει ‘κεντρώο’ κόμμα και κάνοντας την πάπια ή ψιθυρίζοντας την κριτική, θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο Μαύρος Καβαλάρης, εκ των ηγετών του αληθινού Κέντρου της Ιστορίας, που απέδωσε δικαιοσύνη στους τότε ολετήρες της Πατρίδας, διότι συντεταγμένη δικαιοσύνη ήταν κι όχι οχλοκρατική βία, θα απορούσε με την απάθεια και τους καλούς τρόπους των ευαισθητούληδων, που πιάνουν την ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ποινικές του ευθύνες με την χαρτοπετσέτα αλλά δεν τους πειράζει να τσαλαβουτάνε στην βαθιά ψευτοπροοδευτική λάσπη, μιας χώρας που ξεχαρβαλώνεται απ’ άκρου εις άκρον» προσθέτει και συνεχίζει:

«Ποτέ η ηγεσία της ΝΔ δεν βρισκόταν σε μεγαλύτερη αναντιστοιχία με την βάση των απλών ανθρώπων, που πιστεύουν στο Έθνος και στην Πατρίδα, είναι συντηρητικοί κοινωνικά, διότι θέλουν τάξη, ασφάλεια, κοινωνική συνοχή αλλά και οικονομικά φιλελεύθεροι, διότι μόνο ο οικονομικός φιλελευθερισμός παράγει πλούτο.

»Η σημερινή ηγεσία, ως μπλε Ποτάμι, ξαναπιάνει την πεσμένη βρώμικη σκυτάλη της ενοχικής δεξιάς, εκτελεί παραγγελιές της Γεροβασίλη, γιατί θίχτηκαν οι καλοί τρόποι του Κυριάκου.
Η Ιστορία προχωράει τόσο γρήγορα, που θα μετρήσει ανελέητα και τα golden boys με συστατική του μπαμπά τους. Διότι όλοι οι επικοινωνιολόγοι του κόσμου, οι ενδυματολόγοι και λογογράφοι, όλα τα λεφτά της γης, δεν μπορούν από μόνα τους να φτιάξουν μισό πολιτικό άνδρα».

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis