Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Κλείνει Ταυλαρίδη ο Άρης

Κλείνει Ταυλαρίδη ο Άρης

Ύστερα από ένα σίριαλ που κρατάει μήνες, ο Άρης μοιάζει πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη και ο Νίκος Αναστόπουλος… τρίβει τα χέρια του, καθώς επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του πολύπειρου στόπερ.

Όλα δείχνουν ότι ο 36χρονος στόπερ έχει πάρει την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση των «κίτρινων» που τον θέλουν από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε δεν πρόλαβαν να τον κλείσουν και στη θέση του ήρθε ο Μαντζίτ Μπουγκέρα, ο οποίος πέρασε και… δεν ακούμπησε. Ωστόσο, για να «κλειδώσει» από κάθε πλευρά η υπόθεση, θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής από τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί να θεωρηθεί λεπτομέρεια, καθώς ουσιαστικά για αυτόν τον λόγο «χάλασε» το καλοκαίρι η μεταγραφή, αλλά δύσκολα θα κολλήσει και πάλι εκεί η υπόθεση, διότι ο Ταυλαρίδης δεν είναι στα βασικά πλάνα του τεχνικού τιμ των «πράσινων».

Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται καθοριστικά και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις ακόμη και εντός της ημέρας. Πρόκειται για έναν παίκτη που ήθελε και θέλει πολύ ο Νίκος Αναστόπουλος, αναζητώντας μια έτοιμη λύση για το κέντρο της άμυνας και με τον Ταυλαρίδη γνωρίζεται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία σε ΟΦΗ και Ατρόμητο.

sport-fm.gr

About Andreas Chondros