Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Ευρωλίγκα / «Κίνητρο η εχθρική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

«Κίνητρο η εχθρική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Έξτρα κίνητρο για την Μπαρτσελόνα αποτελεί το επίπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά και η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα.

Βαθμολογικό κι όχι μόνο κίνητρο έχει η Μπαρτσελόνα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ λίγο πριν την αναχώρηση των «μπλαουγκράνα» για την Αθήνα.

«Η νίκη θα μας εξασφαλίσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Πέρα από αυτό όμως, είναι μεγάλο κίνητρο για μας ότι παίζουμε σε μια από τις μεγαλύτερες έδρες στην Ευρώπη, σε ένα εχθρικό περιβάλλον και θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα του κορυφαίου επιπέδου», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Για τον Στράτο Περπέρογλου, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, είπε: «Τον βλέπω ήρεμο και ελπίζω να κάνει καλό παιχνίδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξει εκεί».

Όσο για τα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας του ανέφερε: «Πιστεύω πως θα είναι διαθέσιμος ο Αμπρίνες. Για τον Λαουάλ, θα περιμένουμε την αποψινή προπόνηση για να δούμε αν θα τα καταφέρει».

Από πλευράς παικτών, ο Μπραντ Όλεσον είπε: «Είναι ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε πρώτοι στον όμιλο».

πηγή sportfm

About m bonsu