Home / ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Κέρδισε εκατομμύρια στο λαχείο αλλά δεν το είπε στη σύζυγο και το παιδί του

Κέρδισε εκατομμύρια στο λαχείο αλλά δεν το είπε στη σύζυγο και το παιδί του

Κέρδισε 30 εκατ. δολάρια στο λαχείο, αλλά το κρατά μυστικό από την σύζυγο και το παιδί του. Ο λόγος για έναν άνδρα από τη Ν. Κίνα, που όπως λέει, ανησυχεί ότι τα πλούτη μπορεί να τους κάνουν τεμπέληδες.
Ο άνδρας, που είναι γνωστός μόνο ως κ. Λι, κέρδισε το τζάκποτ των 219 εκατ. γουάν (29,9 εκατ. δολαρίων) και πήγε μόνος του στο γραφείο της λαχειοφόρου αγοράς στο Νανίνγκ για να διεκδικήσει τα χρήματά του, όπως μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο την Nanning Evening News. Φορούσε ένα έντονο κίτρινο κοστούμι που έκρυβε το κεφάλι του στις φωτογραφίες που τον δείχνουν να δέχεται τα χρήματα.

 «Δεν το είπα στη γυναίκα και στο παιδί μου από φόβο ότι θα εφησύχαζαν και δεν θα δούλευαν ή δεν θα δούλευαν σκληρά στο μέλλον», είπε ο άνδρας στην εφημερίδα.

Δώρισε 5 εκατ. γουάν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και είπε ότι δεν είχε αποφασίσει τι να κάνει με τα υπόλοιπα. Μετά από τους φόρους, θα εισπράξει περίπου 171,6 εκατ. γουάν.
Ο άνδρας αγόρασε το τυχερό λαχείο σε ένα κατάστημα στο Λιτάνγκ, μια πόλη περίπου 120.000 κατοίκων ακριβώς ανατολικά της Νανίνγκ. Την επόμενη μέρα που συνειδητοποίησε ότι κέρδισε, οδήγησε στη μεγαλύτερη πόλη για να παρουσιάσει το δελτίο στην έδρα της λαχειοφόρου αγοράς.
moneyreview.gr
 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News

Πηγή

About moneyreview